Asia Express, sezon 4. Lidia Buble a dezvăluit de ce se teme cel mai mult

Asia Express, sezon 4. Lidia Buble este una dintre vedetele care participă în cadrul show-ului de la Antena 1. Cunoscuta artistă va face pereche cu sora sa cea mai mare, Estera, Lidia dezvăluind și de ce se teme cel mai mult.

Lidia Buble a mărturisit că are o mare fobie şi speră să nu întâmpine dificultăţi în concurs din această cauză. „Vom fi foarte unite și cred că asta o să fie o super provocare pentru noi și o să ne apropie mult mai tare ca până acum”, a transmis Estera, sora Lidiei Buble.

„Da, doar că noi avem avantajul de a ne cunoaște foarte bine una pe cealaltă. Când ea e nervoasă eu tac și ea nu cred că o să mă prindă prea nervoasă, dar vedem până la proba contrarie. Avem noroc că suntem surori și între surori certurile stau altfel. Noi ne înțelegem din priviri. Ăsta e motivul pentru care am și ales ca dintre cei 10 frați pe care Dumnezeu mi i-a dat în viața mea și mă simt cea mai binecuvântată să o aleg pe Estera, pentru că eu cred că noi două facem cea mai bună echipă.

Citește și: Asia Express sezonul 4. Lista completă a concurenților. Declarații

Pentru mine cel mai urât lucru ar fi să am o probă care să includă insecte de orice fel. Am o fobie nu că mare… Dacă nu plecam cu acest gând de a câștiga, cred că nu mai avea rost să plecăm de acasă. Sunt convinsă că toți colegii noștri își doresc să câștige. Promitem să luptăm până la ultima suflare să ajungem până-n finală, cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să câștigăm”, a spus și Lidia Buble la Antena Stars.

Sursa foto: Antena 1