Asistenta Sociala Sector 2 s-a implicat in cazul elevilor care s-au batut cu sabii si cutite

Asistenta Sociala de la Sectorul 2 s-a sesizat in urma bataii cu sabii si cutite care a avut loc miercuri dimineata, pe Soseaua Vergului, din Capitala, intre mai multi elevi. In urma acestei altercatii, patru elevi au ajuns la spital cu plagi injunghiate si au fost transportati la Spitalul Clinic de Urgenta “Sfantul Pantelimon”.

“Echipa operativa a Serviciului de Interventie in Situatii de Abuz, Neglijare,Trafic si Migratie din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a Primariei Sectorului 2 s-a deplasat la Spitalul Clinic de Urgenta “Sfantul Pantelimon” pentru evaluarea situatiei”, se arata intr-un comunicat de presa.

Tot in comunicatul de presa se arata ca in cazul minorului care domiciliaza fara forme legale pe raza Sectorului 2, inspectorii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protecţia Copilului a Primariei Sectorului 2 vor efectua evaluarea situatiei familiale a acestuia in vederea identificarii nevoilor cu care se confrunta si a facilitarii accesului la serviciile sociale ale directiei.

Minorul va fi evaluat in cadrul serviciilor de specialitate al Primariei Sectorului 2 si va fi inclus intr-un program de consiliere, iar familia va fi monitorizata in vederea prevenirii comportamentelor de tip delincvent. 

sursa foto: gorjeanul.ro