ASL ICE BUCKET: Emil Boc a acceptat provocarea. VIDEO

Primaul Clujului, EMIL BOC, a acceptat provocarea ASL ICE BUCKET CHALLENGE si si-a aruncat o galeata cu apa rece in cap. Inainte de a face acest gest, BOC i-a provocat pe Daniel Buda si Elena Udrea.

Aflat in vacanta in Turcia, fostul premier a fost filmat turnandu-si apa in cap, mentionand ca raspunde astfel provocarii lansate de sportivii Clubului MMA Transilvania de a se alatura campaniei de donatii “ASL ICE BUCKET CHALLENGE”, informeaza site-ul b1.ro.

Citeste si: SOC! CO-FONDATORUL CAMPANIEI ALS ICE BUCKET A MURIT INECAT

Astfel, BOC i-a provocat pe Elena Udrea, liderul PDL Cluj, Daniel Buda, dar si pe nepotul sau, Alex Boc. “ALS ICE BUCKET CHALLENGE” este o campanie de donatii, iar zeci de mii de persoane, celebritati si oameni obisnuiti, au inceput, din luna iulie, sa-si arunce cate o galeata cu gheata pe cap, sa filmeze momentul si sa il publice pe retelele de socializare, provocandu-i si pe altii sa faca acelasi lucru contra unei donatii de 100 de dolari.

Citeste si: PROVOCAREA ALS ICE BUCKET, ACCEPTATA DE ADI MUTU. VIDEO

Campania “ALS ICE BUCKET CHALLENGE” are scopul de a sustine asociatia ALS, care lupta contra maladiei Charcot, cunoscuta si ca maladia Lou Gehrig sau scleroza laterala amiotrofica, o boala neurodegenerativa.

Sursa foto: youtube.com