Asociatia Clubul National Taranist-PNTCD sprijina candidatura lui IOHANNIS la prezidentiale

Klaus Iohannis s-a intalnit, luni, cu membrii legitimi ai Partidului National Taranist si Democrat (PNTCD), membri ai Asociatiei “Clubul National Taranist – PNTCD”. In urma discutiilor dintre cele doua parti s-a stabilit ca Asociatia “Clubul National Taranist – PNTCD” sa sprijine candidatura prezidentiabilului Aliantei Crestin Liberale (ACL) in cursa pentru Cotroceni din noiembrie.

“Membrii legitimi ai PNTCD, regrupati in Asociatia “Clubul National Taranist – PNTCD”, au luat decizia sa isi exprime opinia cu privire la alegerile prezidentiale care urmeaza, in concordanta cu trecutul nostru istoric si eforturile contemporanilor de a stabili orientarea democratica si europeana a Romaniei.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS s-a intalnit cu DEAN THOMPSON, Insarcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA

In acest sens, aflandu-ne in fata unei decizii istorice cu privire la viitorul Romaniei, Clubul National Taranist hotaraste sprijinirea candidaturii domnului Klaus Iohannis la presedintia Romaniei, aceasta fiind singura optiune in concordanta cu valorile noastre si cu interesul national.

Delegatia Clubului, in cadrul intalnirii de luni, 22 septembrie a.c., cu dl Klaus Iohannis, si-a afirmat aceasta decizie, sustinerea noastra fiind primita cu bucurie si interes, urmand a se stabili in perioada urmatoare actiuni concrete de manifestare a sprijinului nostru”, se arata in comunicatul remis presei de Asociatia “Clubul National Taranist – PNTCD”.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Dosarul cu ANI nu poate sa ma opreasca din cursa spre Cotroceni 

Sursa foto: jurnalul.ro