ASOCIATIA COLECTIV saluta decizia instantei privind INTERZICEREA candidaturii lui PIEDONE la Primaria Sectorului 4

EUGEN IANCU presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010 a declarat imediat dupa decizia instantei, care a interzis candidatura lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE, ca tragedia din Colectiv nu ii permitea “din punct de vedere moral sa mai candideze. Era o palma data memoriei copiilor nostri”, informeaza Mediafax.

“Ma bucur pentru ca era o palma data memoriei copiilor nostri. Nu are ce sa caute in politica si administratie. Cred ca primul pas era sa isi ceara scuze pentru ce s-a intamplat sa se retraga si poate peste cateva mandate sa mai incerce, dar acum nu”, a declarat Eugen Iancu, presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins, marti, candidatura lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE la Primaria Sectorului 4, decizia fiind definitiva.

“Faptul ca este singurul primar din ultimii 30 de ani sub mandatul caruia s-a petrecut o asemenea tragedie, nu ii permitea din punct de vedere moral sa mai candieze”, a mai spus Eugen Iancu.

CITESTE SI: CRISTIAN POPESCU PIEDONE NU POATE CANDIDA! DECIZIA ESTE DEFINITIVA

Tribunalul Bucuresti a anuntat ca “admite apelul formulat de apelantul contestator Piperea Gheorghe. Schimba in parte sentinta civila apelata in sensul ca: admite contestatia formulata de contestatorul Piperea Gheorghe impotriva Hotararii nr. 3 a BEC nr. 4 – sector 4. Respinge candidatura intimatului Popescu Cristian PIEDONE pentru functia de primar al Sectorului 4 Bucuresti. Mentine in rest dispozitiile sentintei civile apelate”.

Avocatul Gheorghe Piperea contestase candidatura lui Cristian Popescu PIEDONE, invocand mai multe motive, printre care faptul ca nu avea posibilitatea sa stranga intr-un timp atat de scurt peste 5.000 de semnaturi, adica aproape dublu decat necesarul, in conditiile in care fostul primar este contestat in Sectorul 4.

 Sursa fotoL rador