Asociația Steliștilor 1947 nu iartă: Jucătorii de la CSA Steaua au fost mințiți! Era vorba de o primă uriașă

Asociația Steliștilor 1947, care a susținut echipa CSA Steaua și care a transmis on-line meciurile acesteia din Liga 4, continuă seria dezvăluirilor despre neregulile din club.

După ce a anunțat că timp de un an s-au plătit bani la secția de copii fără a se elibera chitanță și că s-au strâns bani pentru un compresor care încă nu există, fanii susțin acum că șefii clubului au omis să-i anunțe pe jucători despre o primă de promovare de 25.000 de euro, promisă de un sponsor.

Citește și: CSA STEAUA ÎN COLAPS! MARIUS LĂCĂTUŞ ŞI ȘTEFAN IOVAN ȘI-AU DAT DEMISIA

„Jucătorii nu au fost corect informați și motivați legat de primele pe care le-ar fi primit dacă ne calificam. Exista o primă de 25.000 de euro de la sponsor pentru calificare, însă jucătorilor li s-a transmis că « E o primă de la club și ce mai dau cei din Asociație ». Demisiile întârzie!”, au scris pe Facebook suporterii din Asociația Steliștilor 1947.

Citește și: BĂTAIE GENERALĂ DUPĂ CE CSA STEAUA A RATAT PROMOVAREA ÎN LIGA A IIIA! LĂCĂTUȘ BĂGAT ÎN ȘEDINȚĂ DE ULTRAȘI! VIDEO

Reacția Asociației Steliștilor vine la scurt timp după ce roș-albaștrii au pierdut cu Carmen, 0-1, calificarea la barajul pentru promovarea în Liga 3. În plus, aceeași asociație a fost prima care a cerut demisia întregului staff tehnic al echipei, inclusiv a lui Marius Lăcătuș.

Sursa foto: sport