Aspectele amuzante ale fiecarei zodii

Fiecare zodie are calitatile specifice, defectele aparte, trasaturile iesite din comun, partile mai dramatice si, bineinteles, specificitatile amuzante. Pentru ca in fiecare om exista bine si rau, tristete si fericire, tragedie si comedie.

 Berbec

Despre Berbeci se spune ca au priviri ingamfate, nu fac niciodata altceva decat ceea ce declara, dar de multe ori fac lucrurile gresite. Doar ca, un Berbec nu ar recunoaste nici in ruptul capului ca a gresit, nici macar lui insusi. Isi va impune mereu ca e exact acolo unde trebuie sa fie si face exact ceea ce e corect.De asemenea, nu ii spune unui nativ al acestui semn zodiacal ca a gresit – s-ar putea sa sara la bataie pentru ca Berbecii folosesc arme ca sa explice concepte filozofice sau psihologice.Tot despre Berbeci circula afirmatia: Ei nu au fost nascuti – ei au sarit veseli din pantecele mamelor.Se pot casatori cu usurinta doar pentru ca li se pare amuzant si, daca s-ar putea, nu ar divorta niciodata de niciunul dintre parteneri.Cand ai un sef Berbec mai bine incerci sa-l eviti, desi s-ar putea sa il intalnesti intr-o zi in parcare, dirijand circulatia – nu de alta, dar sa vada el cine ajunge la timp la lucru.

CITESTE SI:Top 4 zodii de barbati care te incing cu o singura atingere

Taur

Nascuti nedumeriti, nativii din Taur pot fi acum foarte sus, acum foarte jos si ei nici macar sa realizeze ce se intampla exact.Foarte pamaneteni, Taurii iubesc filmele fericite, in care toata lumea se distreaza. Iubesc sa isi psihanalizeze prietenii pentru ca ei nu au niciodata suficiente experiente de viata.Un Taur este cu adevarat ranchiunos atunci cand tine dusmanie pe anumite intamplari care, de fapt, nu s-au intamplat niciodata in realitate. Apoi, toti Taurii ar vrea sa fie Dumnezeu sau cel putin se vor comporta ca si cum ar fi, dar in acelasi timp adora conflictul in mijlocul caruia vor raspunde la fiecare intrebare cu o alta intrebare.Multi Tauri habar nu au incontro se indreapta in viata, ceea ce este si foarte adevarat si cu toate astea, esti intr-o mare graba.

Gemeni

Toata lumea iubeste un Gemeni pentru ca toata lumea iubeste un nebun – el crede, mai mult ca sigur, ca este un amestec reusit dintre Socrate si Michelangelo, dar el este poate un “Prince” sau un actor talentat.Daca esti Gemeni, esti progresiv si foarte popular pe oridunde treci, ai o parere foarte buna despre tine si conduci foarte amuzant – de obicei in primii copaci.Insistenti si aroganti, Gemenii iubesc sa chinuie nativii din Balanta. Despre Gemenii se spune: Sunt ca niste medicamente si nu intotdeauna medicamentele sunt legale.Gemeni este latinescul pentru “Sunt bine, sunt bine!”. Din pacate nu prea ii asculta cei din jur, desi ei incearca sa se faca cat mai intelesi cu putinta.In esenta, ei sunt niste Varsatori cu ceva mai multe schimbari de personalitate…

Rac

Daca te-ai nascut sub acest semn zodiacal, ai vrea sa cunosti ce se intampla in vietile tuturor celor din galaxie, desi nu prea stii ce se intampla in a ta.Daca esti norocos, prietenii vor tine mortis sa iti aminteasca constant, desi tu nu prea constientizezi norocul asta.Simtul tau legat de fashion este oarecum neregulat, de multe ori te imbraci pentru ca trebuie, e musai.Casa ta este ca un adevarat Montreal Biodome de unde poti sa nu pleci cu lunile pentru ca acolo te simti tu cel mai bine. In afara de dorinta ta innascuta de a fi salvatorul fiecaruia, nu ai neaparat nevoie de prea multa interactiune sociala.Nu vei excela niciodata in sport pentru ca ai nevoie sa te odihnesti circa 15 minute dupa fiecare respiratie, dar nu iti pasa pentru ca planuiesti sa iti conduci afacerea sau sa iti directionezi job-ul din propriul pat confortabil.Iti mentii dieta cu bere si coca-cola, de aceea sanatatea ta este mereu discutabila.Tot timpul ,oamenii te calca pe suflet – cand ai impresia ca esti pentru ceilalti ca o placa de filetat, cel mai probabil ai dreptate, dar bizar este ca tie iti place.Despre cei nascuti sub acest semn zodiacal se spune ca sunt ca niste doamne din inalta societate englezeasca care iti dau sfaturi despre cum e corect sa vorbesti cu adolescentii si, daca ar putea, ar hrani lumea la sanul propriu.

Leu

Vei atrage atentia in orice mod posibil pentru ca traiesti ca sa fii in centrul atentiei, ceea ce nu mai este deloc o noutate – iti place sa saruti oglinda de multe ori ca doar ce vezi e o specie rara.Un Leu intrerupe conversatii si, cum necum, ajunge sa spuna exact ceea ce partenerul de discutie intentiona sa spuna.De ziua lor fac parada, se casatoresc cu greu sau poate niciodata pentru ca nimeni nu e suficient de bun ca sa se ridice la standardele lui. Daca se casatoresc isi vor tine partenerii ascunsi de ochii lumi.Au nevoie de afectiune tot timpul, dar o gasesc greu.Despre Lei se spune ca deschid usi tipand la ele si se asteapta sa fie apludati cand intra pe ele pentru ca zodia Leu seamana perfect cu animalul leu.Daca vrei sa al ranesti pe cel nascut in zodia Leu, umileste-l – umilinta il sperie de moarte. Ar lupta oricand cu un Berbec si ar face-o in locuri publice, cum ar fi baruri, sali de cinema, nu de alta, dar sa fie vazut. Nu-ti face griji ca nu sunt postere lipite, Leu s-a ocupat de acest aspect cu mult timp inainte sa te gandesti tu.

Fecioara

Esti Fecioara? Atunci esti un stres chiar si pentru tine insati. Iti reglementezi foarte bine respiratia si coordonezi fiecare culoare a hainelor tale din dulap.Fecioarele si-ar dori sa curete fiecare centimetru din casa cu o periuta de dinti pentru ca asa vor fi sigure ca este curat – fiecare obicet la locul sau, fiecare bacterie eliminata.In ceea ce-i priveste pe cei care te inconjoara, ai trage multe focuri de arma, iar cand politistul te va intreba de ce ai facut-o, raspunsul va fi, cel mai probabil, acesta: “Bastardul avea o masina murdara.”Se spune ca e usor sa sperii o Fecioara: „Spune-i ca are o scama pe bluza.”Aparent distante, Fecioarele vad lumea nu in alb si negru, ci in curat si murdar si, daca o superi, iti va da doua palme in vazul lumii, ca sa-ti fie rusine. Nu exista Fecioara in istoria umanitatii fara autoritate! Pentru aceste semne zodiacale, filozofia este transpusa in indici si grafice complicate pe care ti le va impune ca legea bunului mers al lucrurilor.

Balanta

Bipolar cum te stie toata lumea, ii vei ameti pe cei din jur cu dificultatea de a lua decizii pe care, de la un moment, dat ti-o asumi cu nonsalanta.Dar, Balantele sunt amuzante si uneori atat de elegante si atente la tinuta lor incat iau ochii publicului.Ar fi in stare sa iste o miscare a cafelei, iar daca sunt intrebati de ce o fac, ei ar pretinde un scop intangibil care are legatura cu solidaritatea. Isi fac griji despre ce cred altii, de parca ar trai cu toti oamenii de pe Pamant chiar sub acelasi acoperis.Au mereu alti oameni care ii leaga la sireturile pantofilor scumpi asortati perfect cu intreaga tinuta. Nu iti vei arunca niciodata pantofii vechi sau CD-urile pe care numai tu le mai ai in biblioteca.Balantele mereu vor glorifica ceea ce altora li se va parea mult prea pretentios – Hollywood-ul este plin de Balante.

Scorpion

Cei mai multi hackeri sunt zodia Scorpion, iar cei mai multi Scorpioni au gasit o modalitate ca sa fumeze sub dus – de fapt, ceea ce inseamna ca sunt foarte inevntivi si renumiti pentru inteligenta lor nativa folosita de obicei cu scopuri ciudate.Abordarea paranoica a unui Scorpion despre tot ce se intampla in jurul lui este un stil de viata care pentru el nu mai este o ciudatenie. Pe un Scorpion intotdeauna exista cineva gata sa-l insele, sa-l minta, sa-l fure sau, cel putin, asa simte el.In mod ironic, Bill Gates este Scorpion, iar Bill Gates traieste in niste baraci automatizate nu de alta, dar sa clarifice orice dubiu legat de felul de a fi al unui Scorpion.Daca esti Scorpion te visezi si te crezi un lider, iar conceptele filosofice sunt umplutura de teorii de la tine adunate si la altii date. Stie foarte bine cum sa prezinte problema, cum sa amane un discurs ca sa iasa basma curata. Daca i se adreseaza o intrebare la care nu stie sa raspunda, un Scorpion va spune: “Imi cer scuze, nu am inteles, mai spuneti o data.”Greu este interesat de ceea ce spun altii, de cele mai multe ori prefacandu-se ca ii asculta.S-a dus vorba despre ei ca ar fi virili si foarte bine conturati sexual – adica sunt niste identitati sexuale foarte puternice.

Sagetator

Nascut aventurier, Sagetatorul se plimba macar dintr-un dormitor in altul daca nu reusesc sa organizeze drumetii.Ei iubesc pe toata lumea, dar din prea multa iubire, fac ce fac si ajung sa ii jigneasca pe toti cei din jur.Pentru ei filosofia ar putea fi descrisa in pasi de dans. Tot ei ar pune intrebari despre orice detaliu nesemnificativ si tot despre ei se spune ca mananca mult, fiind deloc pretentiosi.Un Sagetator nu vrea sa ste ce e aia rusine, ar putea fi cu usurinta o Madonna mai buna decat Madonna.De obicei, femeile sunt puternice, pot construi poduri umar la umar cu barbatii, pe cand barbati Sagetatori sunt usor efeminizati – ei vor sa traiasca in visul calatoriilor continue.

Capricorn

Despre Capricorni gurile rele spun ca ar fi harnici, de incredere, dar cam plictisitori, de moda veche. Ar putea fi oricand mari matematicieni sau mai filosofi (filosofia pentru ei este echivalentul unor ecuatii), dar in mijlocul unei distractii nu vor fi niciodata “one man show.”Se mai zvoneste ca aceasta zodie este perfecta pentru functia de politician pentru ca ar beneficia de multa securitate in jurul lor, iar Capricornii au nevoie ca cineva sa le pazeazsca spatele, altfel ar face tot felul de excese.Au un ego foarte puternic si un instinct de supravietuire rar intalnit la oameni, de aceea o alta zicala despre Capricornii suna cam asa: „In caz de razboi nuclear doar Capricornii ar gasi o cale ca sa supravietuiasca.”

Varsator

Nu exista o alta zodie care sa iubeasca viata buna, petrecerile asa cum o face Varsatorul : oricand, oriunde, oricum este motto-ul lor.Despre Varsatori din SUA se spune ca sunt nostalgici dupa anii 60 cand puteam umbla goi pe strazi fara sa fie pedepsiti pentru ca iubesc libertatea mai mult decat pe ei insisi.Tot nativii din Varsator sunt singurele persoane care ar putea juca volei cu ei insisi – probabil o fac frecvent. Le sunt suficienti siesi, iar conceptele filosofice incep prin expresia Omule, omule…Ar face orice li se pare imposibil, chiar ar incerca sa mearga pe apa de dragul provocarii inutile, ar calatori chiar si pe luna, isi permit orice viciu posibil si cu asta ar enerva pe toti cei din jur.Cele mai multe staruri rock sunt Varsatori.

CITESTE SI:Cu ce zodie te potrivesti cel mai bine: iata cele mai bune perechi!

Pesti

Oriunde se duce un Peste, fii sigur ca se va naste o comedie de zile mari, macar doar pentru ca rade.Despre Pesti se spune ca ei pretind o mare iubire pentru stele si atunci cand nu ajung la ele, plang pentru ca le place sa planga.Nu au niciun sentiment de directie prin viata, intr-o zi ar putea sa-si uite propria adresa de la casa.Tot ei sunt susceptibili de accidente bizare cum ar fi o cadere neasteptata de la fereastra, exceptand cazurile in care locuiesc cu un Rac care ar avea grija de ei.Vor fi mandri sa-ti spuna ori de cate ori au ocazia ca Michelangelo, Galileo, George Washington si Albert Einstein au fost Pesti.Nu incerca niciodata sa folosesti logica atunci cand vorbesti cu un Peste, traieste la cativa metri desupra Pamantului. Va plange pentru un animal lovit pe drum, dar nu ar avea nicio remuscare daca ar anula un om care i-a gresit.Femeile nascute sub acest semn zodiacal poarta bijuterii pretioase in drumetiile lor pe munte.Racii spun un lucru si fac altul, Scorpionii spun un lucru si il fac doar de ciuda altora, iar Pestii spun mult prea multe si fac numai ce isi doresc ei.