Asta chiar e SENZATIONAL! Un sofer a fost BATUT de MICKEY MOUSE SI SPONGEBOB. VIDEO

Rusia ne-a obisnuit cu tot felul de incidente bizare inregistrate de camerele de supraveghere amplasate pe bordul masinilor, insa aceasta intamplare le intrece pe toate. Un sofer neatent este luat la BATAIE de MICKEY MOUSE si prietenii lui.

Bizarul incident a avut loc pe o sosea din orasul Chelyabinsk, pe 30 august, dupa miezul noptii. Pe imagini se vede cum o dubita ii taie calea unui microbuz, fortandu-l sa opreasca. Soferul dubitei se da jos nervos si incepe sa tipe la conducatorul microbuzului.

Citeste si: VIDEO ULUITOR. MOMENTUL IN CARE UN BMW ESTE ACROSAT DE O MASINA FANTOMA IN RUSIA

Nu dureaza mult pana ce din microbuz se dau jos, ca intr-o reclama, mai multi eroi din desenele animate: Veverita SCRAT din Ice Age, LUNTIK, SPONGEBOB si MICKEY MOUSE. Rapid, acestia il pun la pamant pe soferul dubitei si nu se lasa pana nu ii aplica o BATAIE zdravana.

Pe internet, desi barbatul a fost batut bine de cele patru personaje, incidentul a starnit un val de comentarii haioase. “Nu va spune nimanui ce s-a intamplat in acea zi” sau “Sa-l auzim cum va explica asta politiei”, sunt doar doua dintre comentariile internautilor.

Clipul a fost postat pe 2 septembrie si a strans deja peste 1.6 milioane de vizualizari.

ACEASTA INREGISTRARE DE BORD DIN RUSIA TE VA SOCA. VIDEO

Sursa foto si video: youtube.com