ASTA DA LOVITURA! DAN SOVA, PARASIT de CATALINA, secretara lui DRAGNEA

DAN SOVA nu are doar probleme cu legea, acesta pare sa traverseze o perioada grea si in viata personala. Publicatia Kamikaze scrie, la rubrica zvonuri, ca senatorul a fost parasit de CATALINA STEFANESCU, secretara lui LIVIU DRAGNEA.

“DAN SOVA se iubeste din nou singur. Secretara lui LIVIU DRAGNEA l-a lasat si pe el pentru unul pe care nu-l cauta procurorii. Inca. Baiatul e tot politician”, scriu jurnalistii revistei Kamikaze.

Conform sursei citate, tanara CATALINA STEFANESCU ar fi fost propulsata in parlament de iubirea pe care i-a purtat-o lui LIVIU DRAGNEA.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: Nu i-am cerut DEMISIA lui DAN SOVA din PSD 

“Uite ca secretara lui DRAGNEA a ales bine: decat cu unul condamnat la un an cu supendare, in ciuda ajutorului pe care i l-a dat complicele PONTA, mai bine cu unul care a scapat de puscarie datorita ajutorului pe care i l-a dat complicele PONTA. Are mana buna la fraieri gagica”, scrie Kamikaze.

CITESTE SI: CAZUL SOVA, RETRIMIS IN COMISIA JURIDICA. Tariceanu: PLENUL este SUVERAN. UPDATE

“Cine credeti voi ca plangea mai ieri pe la senatorii PNL sa fie salvat SOVA? Da’ plangea la propriu, cu muci si sughituri. Ei bine, e vorba de CATALINA STEFANESCU, piti lu’ DRAGNEA. Da, exact: de la piti lu’ DRAGNEA, CATALINA a ajuns ibovnica oligoidului de SOVA, pe care-l iubeste intr-atat incat le cere liberalilor scaparea lui de arest. Ca veni vorba de ce si-ar dori stefaneasca: momentan, DRAGNEA si SOVA nu se iubesc foarte tare, intelegeti voi de ce”, se mai arta in articol.

Sursa foto www.kamikaze.ro