Asta de fidelitate! Oana Zavoranu i-a dat un mega test lui Alex Ashraf

Oana Zavoranu si-a gasit barbatul perfect cu care isi doreste sa-si petreaca restul vietii. Alex si Oana Zavoranu par ca sunt de nedespartit si mai fericiti ca niciodata. Zavoranca a spus ca este sigura ca Alex este barbatul alaturi de care sa imbatraneasca, informeaza postul Antena Stars.

Pentru a fi sigura ca Alex este alesul, Oana si-a testat partenerul si l-a trimis sa scoata din banca 3 milioane de euro. Alex i-a fost loial si nici nu s-a gandit sa plece cu banii, ba, chiar a rugat-o pe Oana sa-i numere.

“De cand am semnat actul, ma refer la cununia civila, nu s-a schimbat nimic. Eu l-am testat pe Alex cu 3 milioane de euro. Cu 3 milioane de euro, un baiat care nu ma iubea, pleca. Cu banii aia, 95% dintre barbatii de pe planeta asta, plecau. Faptul ca acest om nu a plecat, mi-a dovedit prin gestul asta ca este de incredere. E super mega testat“, a spus Oana intr-un interviu pentru Antena Stars.

Oana Zavoranu a pus la incercare increderea iubitului ei. Ulterior l-a intrebat de ce nu s-a folosit de acei bani in scopuri personale sau de ce nu a plecat cu ei.

“L-am intrebat de ce nu a plecat cu banii si mi-a raspuns ca tu esti aerul si sufletul meu. Si nu mi-a trecut prin gand sa nu ma intorc cu ei. Eu atata vreme cat te iubesc, te iubesc loial si am sa lupt pentru tine. Nu banii tai ma intereseaza pentru ca eu m-am combinat cu tine cand nu aveai bani. Au fost 3 luni de zile cand eu am trait in exclusivitate din banii lui Alex. Si pur si simplu asta era, nu erau bani”, a conchis Oana Zavoranu.

Sursa foto: adevarul