Astazi are loc a doua extragere a LOTERIEI BONURILOR FISCALE

Duminica va avea loc a doua extragere a LOTERIEI BONURILOR FISCALE. Castigatoare pot fi bonurile fiscale emise in perioada 29 martie – 31 mai anul acesta.

Fondul de premiere este de 1.000.000 de lei, urmand a fi acordate maximum 100 de premii. Acordarea acestui numar de este reglementata de Legea nr. 166/2015, publicata in Monitorul Oficial nr. 460 din 25 iunie 2015.

CITESTE SI: IOHANNIS a PROMULGAT legea prin care la LOTERIA BONURILOR FISCALE se pot acorda maximum 100 de premii

Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Astfel, duminica, 28 iunie a.c., Loteria Romana va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna luna, ziua si valoarea bonurilor castigatoare in prima etapa de selectie. Dupa centralizarea bonurilor castigatoare, va fi organizata cea de a doua extragere, determinarea celor 100 de bonuri castigatoare.

In ceea ce priveste extragerea, aceasta va fi publica si va putea fi transmisa, in direct, de catre toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Romane.

Prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale a avut loc in a doua zi de Paste, in 13 aprilie, si au fost peste 18.000 de castigatori.

*sursa foto: metropotam.ro