Asteptari vs. realitate. Ce se intampla cand cei mai buni prieteni devin iubiti

Cand o tipa si un tip sunt cei mai buni prieteni, unii se gandesc ca ar fi o idee buna sa treaca la alt nivel. Acela de iubiti. Dar asta este unul dintre cazurile in care teoria n-are nicio treaba cu practica si lucrurile functioneaza doar daca macar unul dintre ei a simtit intotdeauna “ceva mai mult”.

In schimb, daca ati fost ca fratii si dintr-o data va ganditi la “incest”, lucrurile s-ar putea sa nu stea fix cum v-ati fi asteptat doar pentru ca va cunoasteti foarte bine.

De fapt, chiar acest “foarte bine” s-ar putea sa fie problema.

1.Ca prieteni stiti tot unul despre celalalt si va sincronizati perfect in toate…Ca iubiti, s-ar putea sa nu va mai placa la celalalt fix ceea ce va placea ca prieten.

2..Credeti ca va fi minunat sa puteti petrece orice clipa impreuna.Dar la un moment dat incepeti sa simtiti nevoia de spatiu, oricat de mult ati tine la celalalt. Si, tocmai pentru ca va cunoasteti foarte bine, va fi greu sa o spuneti “cu frumosul”.

3.Credeti ca sexul va fi grozav tocmai pentru ca ati discutat despre asta de atatea ori si stiti deja cam ce ii place celuilalt. Dar poate tocmai de-aia o sa vi se para cam ciudat.

4.Credeti ca nu o sa va certati niciodata pentru ca va cunoasteti prea bine ca sa va puteti supara unul pe altul. Dar sigur vor fi momente in care va veti dori sa nu fi fost un cuplu, ci sa fiti din nou doar cei mai buni prieteni.

5.Sunteti siguri ca nu o sa aveti “surprize” unul cu celalalt. Dar, cand datele problemei se schimba, surprizele pot aparea de oriunde.

6.Credeti ca o prietenie perfecta este baza ideala pentru o relatie perfecta. Dar constatati cu timpul ca nu e obligatoriu sa fie asa.

7.Credeti ca, pentru ca aveti o intreaga istorie in spate, relatia voastra nu are cum sa nu functioneze. Si tocmai de aceea, daca asteptarile pe care le aveati nu se confunda cu realitatea, e foarte greu sa spuneti stop.

9.In final, si daca merge, si daca nu, e bine sa nu uitati ca aveti atatea lucruri care va leaga, indiferent in ce postura va aflati.

Sursa:zutv