Aston Martin Neiman Marcus Vanquish Volante – Editie speciala de Craciun. GALERIE FOTO

Aston Martin va marca debutul noului Vanquish Volante pe piata din SUA cu o editie speciala de Craciun a decapotabilei.

Si anul acesta, colectia de cadouri de Craciun Neiman Marcus are in stoc surprize destul de scumpe. Una dintre ele are la baza modelul Vanquish Volante a celor de la Aston Martin, care vine cu elemente de personalizare, dar si cu un pret pe masura, scrie automarket.ro. Ea a fost creata special pentru clientii celebrului calendar Neimann Marcus, o colectie dedicata exclusiv cadourilor de lux oferite cu ocazia Craciunului.

Editia speciala Aston Martin se numeste sugestiv Neiman Marcus Edition Vanquish Volante si va fi disponibila in doar zece exemplare. Caroseria Aston Martin Neiman Marcus Vanquish Volante este personalizata si are insertii din argint veritabil, iar interiorul are scaune imbracate in piele de culoare neagra si cusaturi albastre cu model. Nu lipsesc insa nici insertiile din lemn de nuc la nivelul plansei de bord si nici setul de valize din piele, atent personalizate.

Pretul pentru un Aston Martin Neiman Marcus Edition Vanquish Volante ajunge la 344.500 de dolari, mai scrie sursa citata, suficient pentru a sublinia valoarea unui asemenea cadou de Craciun.

Sursa foto: automarket.ro