ASTRA ASIGURARI A INTRAT DEFINITIV IN FALIMENT. Fondul de Garantare poate incepe platile

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a respins apelurile formulate de ASTRA ASIGURARI in procesul de faliment al asiguratorului. Din acest moment, societatea a fost declarata definitiv in faliment, iar Fondul de Garantare a Asiguratilor poate incepe platile catre pagubiti.

“Respinge ca nefondat apelul declarat de apelanta Asigurare Reasigurare Astra S.A. prin administrator special Antonescu Bogdan, in contradictoriu cu intimatele Societatea de Asigurare – Reasigurare Astra S.A. prin lichidator KPMG Restructuring SPRL si Autoritatea de Supraveghere Financiara. Respinge apelul declarat de apelantele The Nova Group Investments Romania S.A. si Epsilon Estate Provider S.R.L., in contradictoriu cu intimatele Societatea de Asigurare – Reasigurare Astra S.A. prin lichidator KPMG Restructuring SPRL si Autoritatea de Supraveghere Financiara, ca fiind formulat de persoane lipsite de calitate procesuala activa.

Respinge ca lipsit de interes apelul declarat de apelanta T & T Salvage LLC, in contradictoriu cu intimatele Societatea de Asigurare – Reasigurare Astra S.A. prin lichidator KPMG Restructuring SPRL si Autoritatea de Supraveghere Financiara. Respinge apelul declarat de apelanta S.C. Oltchim S.A. prin administratori judiciari consortiul format din Rominsolv SPRL si BDO Business Restructuring SPRL, in contradictoriu cu intimatele Societatea de Asigurare – Reasigurare Astra S.A. prin lichidator KPMG Restructuring SPRL si Autoritatea de Supraveghere Financiara, ca fiind formulat de o persoana lipsita de calitate procesuala activa, cat priveste critica solutiei de numire a lichidatorului judiciar provizoriu, si ca lipsit de interes, cat priveste critica solutiei de respingere a cererii de calificare a cererii de interventie ca fiind declaratie de creanta. “, a aratat instanta Curtii de Apel.

Sursa foto: adevarul