ASTRA-CELTIC, scor 1-1 in grupa D a Europa League

ASTRA A REMIZAT CU CELTIC, SCOR 1-1, SI PIERDE BATALIA PENTRU 16-IMILE LIGII EUROPA. Golurile au fost marcate de De Amorim ’79 pentru gazde si Johansen ’32 pentru oaspeti.

ASTRA A REMIZAT CU CELTIC, SCOR 1-1, SI PIERDE BATALIA PENTRU 16-IMILE LIGII EUROPA

LIVE SCORE:

Min. 79: GOL ASTRA. A marcat William. ASTRA-CELTIC, scor 1:1.

Min 33: GOL CELTIC. Stefan Johansen preia balonul respins si de la marginea careului, trimite un sut care se duce in coltul stang de sus. ASTRA-CELTIC, scor 0:1.

ASTRA-CELTIC, scor 0-0 (min. 21)

Astra Giurgiu a pierdut meciul disputat in Scotia cu Celtic Galsgow cu scorul de 2-1 si este practic eliminata din Europa League. La prima participare in grupe, “dracii negri” au dezamagit total, nefiind in stare sa ia nici macar un punct in primele trei partide disputate cu Dinamo Zagreb, FC Red Bull Salzburg si Celtic Glasgow.

CITESTE SI: IOAN NICULAE: Nu stiu daca voi mai investi la ASTRA de la anul 

Oleg Protasov a obtinut in acest weekend primul succes pe banca tehnica a giurgiuvenilor, 2-1 cu Cehlaul. A fost o victorie de moral pentru giurgiuveni, care, astfel au iesit oarecum din criza, fiind la 2 puncte de CFR. Ei au fost eliminati din Cupa Romaniei, iar in campionat sunt la 7 puncte de liderul Steaua. Obiectivul care le-a mai ramas in Europa League este de a mai obtine macar o victorie, pentru ca despre calificare nu mai poate fi vorba.

Antrenorul Oleg Protasov nu ii va putea folosi pe Alassane Touré, Elliot Grandin si Kehinde Fatai, care sunt accidentati. Nu vor putea juca impotriva scotienilor nici Giannis Arabatzis, Marian Cristescu si Denis Alibec, care nu au fost trecuti pe lista UEFA.

Celtic Glasgow a castigat pana acum 7 puncte in meciurile din grupa, fiind aproape de o calificare impreuna cu austriecii din Salzburg. Scotienii vor veni la Giurgiu sa castige, pentru a scapa de emotii in ultimile doua jocuri cu Salzburg si Zagreb. Echipa lui Ronny Deila are un moral bun pentru ca a castigat meciul din campionat cu Inverness, scor 1-0, fiind la 2 puncte de lidera FC Dundee United.

CITESTE SI: CELTIC – ASTRA 2-1 (0-0) / Detinatoarea Cupei a uitat sa mai castige in Europa 

Antrenorul Ronny Deila i-a lasat acasa pe atacantii Derk Boerrigter si John Guidetti, primul fiind accidentat, iar al doilea fara drept de joc. Kris Commons si James Forrest sunt incerti, avand 50% sanse de a fi recuperati pana la ora jocului de la Giurgiu.

 

Va fi un meci echilibrat, pentru ca “alb-negrii” isi doresc foarte mult sa obtina punct sau puncte, iar “alb-verzii” sa mentina sau sa mareasca distanta fata de croati. Daca romanii vor prinde o zi buna, ar avea forta sa o bata pe Celtic, mai ales ca aceasta nu a impresionat cu nimic in meciul din Scotia.

ASTRA GIURGIU – CELTIC GLASGOW (formatii probabile):

ASTRA GIURGIU: S. Lung jr. – Pliatsikas, Gaman, Ben Youssef, Júnior Morais – Laban, Yahaya – Enache, Budescu, William. Bukari. Antrenor: Oleg Protasov.
CELTIC GLASGOW: Gordon – Lustig, Denayer, van Dijk, Izaguirre – Mulgrew, Brown – McGregor, Johansen, Stokes – Šćepović. Antrenor: Ronny Deila.

ARBITRI:Serhiy Boiko. Asistenti: Serhiy Bekker si Volodymyr Volodin. Aditionali:  Yevhen Aranovskiy si Anatoliy Abdula. Rezerva: Oleksandr Voytyuk (toti din Ucraina). Observator UEFA: Andreas Schluchter (Elvetia)
STADION: “MARIN ANASTASOVICI” (Giurgiu)

CLASAMENT GRUPA D:

1

Red Bull Salzburg

3

2

1

0

8-5

3

7p

2

Celtic Glasgow

3

2

1

0

5-3

2

7p

3

Dinamo Zagreb

3

1

0

2

7-6

1

3p

4

ASTRA GIURGIU

3

0

0

3

3-9

-6

0p

Sursa foto: uefa.com