Astra – FC Brasov 3-0 . Giurgiuvenii sunt lideri in Liga 1!

Astra s-a impus cu 3-0 in fata celor de la FC Brasov si a devenit lidera in campionat! Golurile au fost marcate de Bukari, Ivanovski si Yazalde.

Giurgiuvenii au inceput tare meciul: Budescu a fost principalul pericol pentru poarta lui Mutu. Atacantul a reusit mai multe suturi bune, dar fara succes insa (6, 8, 12). Brasovenii au replicat prin Mateiu, al carui sut puternic a fost respins cu greu de Coman (20).

In minutul 17, brasovenii au deschis scorul, dupa ce Coman a scapat mingea din brate, dar Balaj a anulat golul pentru o pozitie de ofsaid.

Golul a picat in minutul 50, cind Budescu l-a deschis perfect pe Bukari, care a patruns in careu si l-a executat pe Mutu.

Brasovenii au fost aproape de egalare, dar suturile lui Ionescu au fost respinse de Coman (63, 78), iar executia pretentioasa din intoarcere incercata de Oltean a trecut putin pe linga poarta (64).

Giurgiuvenii si-au marit avantajul cu 5 minute inainte de final, cind De Amorim l-a deschis perfect pe Ivanovski, care a inscris pentru 2-0.

Yazalde a stabilit scorul final in prelungiri. A fost primul sau gol in tricoul Astrei. 

Dupa 8 partide, Astra e pe primul loc in Liga 1 cu 19 puncte, la fel ca si Steaua, dar cu un golaveraj mai bun.

Sursa foto: gsp.ro