ASTRA GIURGIU i-a gasit INLOCUITOR lui MARIUS SUMUDICA

In ciuda faptului ca despartirea dintre campioana Ligii I si tehnicianul ei nu s-a oficializat, conducerea ASTREI GIUERGIU i-a gasit deja un inlocuitor lui MARIUS SUMUDICA, dupa ce antrenorul si-a manifestat dorinta de a parasi echipa, informeaza postul de televiziune Digi Sport. Conform sursei ctate, patronul Ioan Niculae ar fi decis sa ii ofere posibilitatea de a antrena echipa lui DANIEL ISAILA.

DANIEL ISAILA este liber de contract dupa despartirea de echipa nationala, acolo unde a activat ca secund al lui ANGHEL IORDANESCUM si, in plus, este o cunostinta mai veche a lui Niculae, pregatind ASTRA GIURGIU in doua mandate. DANIEL ISAILA a discutat in aceasta perioada si cu cei de la Iasi, insa preluarea echipei a fost amanata dupa ce moldovenii nu au reusit sa il demita pe italianul Nicolo Napoli.

Daca DANIEL ISAILA isi va da acordul pentru a o prelua pe ASTRA GIURGIU, sunt sanse mari ca despartirea lui MARIUS SUMUDICA de campioana sa se produca in urmatoarele zile. De altfel, chiar MARIUS SUMUDICA a sustinut ca este cea mai buna perioada pentru aceasta schimbare, dat fiind faptul ca in Liga I este pauza competitionala datorita meciurilor nationalei in preliminariile pentru CM 2018.

Sursa foto: sport