ASTRA GIURGIU i-a reziliat CONTRACTUL antrenorului OLEG PROTASOV

ASTRA GIURGIU a decis sa rezilieze CONTRACTUL cu antrenorul OLEG PROTASOV din cauza rezultatelor slabe ale echipei din ultima perioada, potrivit unei mesaj publicat luni pe pagina de Facebook a clubului.

“Clubul Astra Giurgiu a luat decizia rezilierii contractului antrenorului Oleg Protasov, ca urmare a rezultatelor nesatisfacatoare din ultima perioada si indepartarea echipei de obiectivele de performanta stabilite. Protasov a preluat Astra in octombrie 2014, bilantul sau oficial pe banca echipei noastre fiind de 2 victorii si 7 egaluri in Liga I, un esec si o victorie in Cupa Ligii, o victorie, un egal si doua infrangeri in grupele Europa League. Clubul Astra ii multumeste acestuia pentru munca sa si ii ureaza mult succes in continuare”, se spune inmesaj.

Citeste si: OTELUL GALATI are un NOU ANTRENOR

ASTRA GIURGIU a incheiat duminica la egalitate, cu scorul de 1-1, partida disputata in deplasare cu FC Brasov. In urma acestui rezultat, formatia din Giurgiu se afla pe locul cinci in clasament, la 12 puncte distanta de liderul FC Steaua.

Citeste si: LAURENTIU REGHECAMPF s-a umplut de BANI in cele noua luni petrecute la AL-HILAL

Principalul favorit pentru a prelua banca tehnica a echipei ASTRA GIURGIU este FLAVIUS STOICAN, care a antrenat ultima data la Dinamo.

Sursa foto: digisport.ro