Astra Giurgiu isi intareste defensiva din Serie A. Dinu Vama a confirmat transferul

Astra Giurgiu, liderul la zi din clasamentul Ligii I dupa 19 etape disputate, este, alaturi de Petrolul Ploiesti si Steaua Bucuresti, una dintre cele trei formatii care se bate pentru titlul de campioana in acest sezon. In aceste conditii, oficialii giurgiuveni incearca sa se intareasca in toate compartimentele, dupa aducerea atacantului Denis Alibec de la Inter Milano, acestia reusind sa parafeze o noua intelegere cu un alt jucator din Serie A.

Astra Giurgiu a reusit sa bata palma cu echipa Chievo Verona pentru imprumutul fundasului roman Paul Papp, acesta urmand sa evolueze, sub forma de imprumut, pana in vara la liderul din Liga I. Papp va ajunge in Romania imediat dupa meciul dintre Chievo si Napoli. 

Imprumutul lui Papp a fost confirmat de Dinu Vama, presedintele Astrei Giurgiu confirmand transferul intr-o interventie la postul Digi Sport.

„Paul Papp va fi jucatorul Astrei, duminica va fi la Bucuresti. Este in lot pentru meciul cu Napoli, iar apoi pleaca spre Romania. Ne-am inteles clar”, a spus Dinu Gheorghe la Digi Sport.

In luna iulie a anului 2012, Paul Papp a fost transferat de la FC Vaslui la Chievo pentru suma de 2,5 milioane de euro.

Sursa foto: stiridesport.ro