ASTRA GIURGIU: PARIORUL MARIUS SUMUDICA SE JOACA DE-A DEMISIA!

Antrenorul echipei ASTRA GIURGIU, MARIUS SUMUDICA, se joaca de-a DEMISIA! Dupa ce a spus ca-si va da DEMISIA, tehnicianul este acum cu gandul la meciul cu West Ham. MARIUS SUMUDICA a decis sa ramana la meciurile cu West Ham United si Voluntari dar nu a infirmat faptul ca si-a dat DEMISIA.

“Tot ce va pot spune in acest moment este ca sunt antrenorul echipei Astra Giurgiu si ma gandesc doar la meciul cu West Ham United de joi, acolo unde voi putea sta pe banca echipei mele, spre deosebire de campionatul din Romania, acolo unde nu imi pot exercita dreptul la munca. Cred ca e clar pentru toata lumea ce inseamna Astra Giurgiu cu MARIUS SUMUDICA pe banca. S-a vazut asta la meciul tur cu West Ham.

Mai am un singur meci pe care il voi vedea din tribuna, cel cu FC Voluntari. Vom vedea ce se intampla dupa. Dupa ce pierzi cu 5-1 e greu sa dai vina pe arbitraj, dar poate ca altfel ar fi stat lucrurile la Cluj daca arbitrul Rusandru ne-ar fi dat penalty la Teixeira, iar Petrucci primea al doilea galben. Am castigat doar o data cu acest arbitru, cand antrenam Chiajna si am batut Dinamo cu 3-0. In rest se pare ca nu este Steaua mea norocoasa, cu ghilimele de rigoare la steaua mea norocoasa”, a spus MARIUS SUMUDICA pentru Mediafax.

MARIUS SUMUDICA isi anuntase jucatorii ca-si va da demisia, dupa ce Astra a fost invinsa cu 5-1 la Cluj, de CFR. MARIUS SUMUDICA dezvaluise si motivele care-l indeparteaza de banca Astrei. „E foarte greu sa conduci ceva ce nu conduci. Sa nu faci antrenamente, sa nu poti sta pe banca, sa nu poti vorbi cu jucatorii. N-am inteles nici azi cum doua luni de suspendare s-au facut patru luni in cazul meu. Lafferty a luat amenda, Demichelis, la fel, Sumudica a fost dat exemplu.

Nu ajungeam niciodata aici daca nu ma aflam intr-o astfel de situatie. Am spus ca pentru Astra campionatul incepe in etapa a 7 a, cand revin pe banca, acum nu mai stiu ce se va intampla. Tot ceea ce s-a intamplat cu echipa mea m-a facut sa ma gandesc la plecare. Am jucatori buni, oameni cu caractere deosebite, dar nu mai merge asa. Daca nu aveam problemele acestea ne bateam la titlu si anul asta. Ne-am dorit din suflet acest lucru si puteam sa facem asta daca aveam conditiile corecte si normale”, a spus MARIUS SUMUDICA.

 

Sursa foto: prosport