ASTRA-PETROLUL 2-1 (0-1) / Ploiestenii pierd dramatic calificarea in FINALA CUPEI ROMANIEI

ASTRA GIURGIU s-a calificat in FINALA CUPEI ROMANIEI dupa ce a invins dramatic, in utlimele secunde, PETROLUL PLOIESTI, scor 2-1.

ASTRA GIURGIU a invins miercuri seara PETROLUL PLOIESTI, scor 2-1, in returul SEMIFINALELOR CUPEI ROMANIEI, calificandu-se in FINALA competitiei. Dupa rezultatul de 0-0 din prima mansa, ASTRA a inceput ofensiv confruntarea de la Giurgiu, insa, cu exceptia unor suturi din afara careului giurgiuvenii nu au reusit sa creeze probleme, iar PETROLUL a fructificat una din putinele faze de poarta avute pana atunci.

Albin a sutat puternic din lovitura libera de la 35 de metri in transversala, iar mingea a ricosat pana la Toto Tamuz, care a bagat mingea in plasa. Era minutul 22 si PETROLUL era cu un picior in FINALA CUPEI, mai ales ca a intrat in avantaj la cabine dupa primele 45 de minute.

Citeste si: LIVETEXT ASTRA – PETROLUL 2-1 (0-1) / Giurgiuvenii se califica in FINALA in ultima secunda a meciului 

ASTRA a inceput in forta partea secunda si a reusit egalarea in minutul 52, cand golgheterul renegat de patron, Constantin Budescu, a reluat in plasa o centrare a lui Yahaya. A urmat o cursa de urmarire a ASTREI, care a cautat cu disperare golul calificarii in FINALA, in timp ce elevii lui Razvan Lucescu s-au multumit sa se apere si sa astepte finalul partidei, 1-1 fiind scorul la care mergeau in ultimul act.

Dar, inevitabilul s-a produs si, in minutul 94, un sut ratat al lui Morais, dupa o respingere a petrolistilor, a fost transformat in gol de Papp, care a inscris cu o lovitura de cap din trei metri.

Citeste si: DINAMO-STEAUA: Inca 2.000 de BILETE pentru fanii ros-albastrilor 

ASTRA GIURGIU merge astfel in finala Cupei Romaniei pentru prima data in istorie si asteapta partida de joi seara, dintre DINAMO si STEAUA, pentru a afla cu cine va disputa ultimul act.

Sursa foto: prosport.ro