ASTRA-PETROLUL, ora 20:30, ProTV si LIVE TEXT MONDO NEWS / Lucescu premiaza cu 30.000 de euro calificarea in FINALA

ASTRA GIURGIU si PETROLUL PLOIESTI se intalnesc astazi in returul primei SEMIFINALE din CUPA ROMANIEI, luptandu-se pentru un bilet in FINALA competitiei.

In aceasta seara, la Giurgiu, ASTRA primeste vizita celor de la PETROLUL in mansa retur a semifinalei CUPEI ROMANIEI, meci in care se pleaca de la scorul de 0-0, ca urmare a primei partide disputate la Ploiesti.

Marti seara, cu 24 de ore inainte de startul partidei dintre ASTRA si PETROLUL, Dinu Gheorghe, presedintele giurgiuvenilor, a facut o declaratie interesanta, sustinand ca stie formula de start a adversarilor: “Stiu echipa Petrolului. Pecanha – Alcenat, Geraldo, Manasse, Guilherme – Hoban, de Lucas – Fernandez, Albin, Teixeira – Camara. Razvan sunt convins ca a pregatit jocul foarte bine, la fel am facut-o si noi. Astept sa nu luam gol. Va semana cu jocul din tur, tacticizat, nu va fi spectaculos, o conjunctura favorabila unei echipe va decide. E posibil sa fie si prelungiri. Ar fi o incununare a celor doi ani de munca aceasta calificare in FINALA Cupei Romaniei”, a spus Dinu Gheorghe la DigiSport.

Citeste si: DINAMO – STEAUA: A fost STABILIT arbitrul care va conduce RETURUL din CUPA 

ASTRA-PETROLUL se joaca si pentru 20.000 de euro de jucator, bani care vor fi incasati de fiecare jucator in cazul castigarii trofeului. Jucatorii celor de la PETROLUL au insa un motiv in plus sa lupte pentru calificarea in finala, surse apropiate “lupilor” sustinand ca fotbalistii ploiestenilor vor avea de impartit un premiu de 30.000 de euro exclusiv din partea antrenorului Razvan Lucescu.

Citeste si: DINAMO-STEAUA: Vezi ce COTA au alb-rosii la PARIURI pentru calificarea in FINALA 

ASTRA-PETROLUL, ora 20:30, LIVE TEXT MONDO NEWS

Echipe probabile:

Astra Giurgiu: Lung – Matel, Gaman, Papp, Morais – Yahaya, Seto – Enache, Budescu, De Amorim – Yazalde

Petrolul Ploiesti: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Manasse, Guilherme – Hoban, de Lucas – Fernandez, Albin, Teixeira – Camara

Arbitrul Cristian Balaj va conduce la centru meciul Astra Giurgiu – Petrolul Ploiesti, din mansa secunda a semifinalelor Cupei Romaniei. El va fi ajutat de asistentii Radu Ghinguleac si Vasile Marinescu si de asistentii suplimentari Sebastian Coltescu si Adrian Comanescu, in timp ce Aurel Onita va fi rezerva.
Observatorii intalnirii de la Giurgiu vor fi Dan Petrescu si Rodion Camataru.