ASTRA-SALZBURG: Presa austriaca despre detinatoarea Cupei Romaniei: ASTRA cine?

ASTRA GIURGIU va primi vizita austriecilor de la RED BULL SALZBURG in etapa a doua a grupelor Europa League, un meci in care elevii antrenorului Daniel Isaila trebui sa stearga impresia catastrofala lasata in partida de debut, 1-5 in fata celor de la Dinamo Zagreb. Presa din Tara Valsului a acordat spatii largi acestei confruntari care va avea loc joi seara cu incepere de la ora 22.05.

Jurnalistii austrieci au incercat sa ofere o imagine completa asupra gruparii giurgiuvene, dar si despre patronul sau, Ioan Niculae. ASTRA este o veritabila necunoscuta pentru acestia, intr-un material publicat pe site-ul laola1.at si intitulat “Astra si milionarul ei”, ziaristii intrebandu-se cine este aceasta echipa.

CITESTE SI: LIGA I: STEAUA BUCURESTI a terminat la EGALITATE meciul cu ASTRA GIURGIU 

“Salzburg, Celtic, Dinamo Zagreb si Astra Giurgiu. Astra cine? Urmatoarea adversara a lui Salzburg din Europa League este marea necunoscuta a Grupei D”, scriu austriecii, pentru care Giurgiu reprezinta “orasul de 60.000 de locuitori cu putine atractii, exceptand podul de peste Dunare spre Bulgaria.”

Despre milionarul Niculae, portarul austriac noteaza ca “succesul Astrei este direct legat de Ioan Niculae, cel mai bogat om din Romania si o figura controversata, aflat in conflict cu legea, fiind judecat pentru spalare de bani si frauda. (…)

CITESTE SI: IOAN NICULAE a fost SUSPENDAT pentru sase luni de Comisia de Disciplina a FRF 

Ziaristii austrieci reamintesc si faptul ca Salzburg a refuzat sa se cazeze la Giurgiu, din lipsa unui hotel de lux. “Salzburg simte pe propria piele faptul ca in oras sunt multe probleme cu infrastructura, pregatindu-se pentru meci la Bucuresti”, mai noteaza reprezentantii presei sportive din Austria.

Partida dintre ASTRA Giurgiu si SALZBURG va putea fi urmarita in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: prosport.ro