ASTRA SCHIMBA ANTRENORUL! DORINEL MUNTEANU OUT, MARIUS SUMUDICA IN

ASTRA GIURGIU nu a castigat niciun meci din ultimele sase disputate, iar miliardarul incarcerat IOAN NICULAE a decis sa-l dea afara pe DORINEL MUNTEANU. Cel supranumit “Neamtul” a bifat inca un rateu pe banca tehnica a unei formatii romanesti, MUNTEANU urmand sa fie inlocuit, marti, de antrenorul MARIUS SUMUDICA.

ASTRA GIURGIU ocupa locul 5 in Liga 1, cu 41 de puncte, si este la egalitate cu Dinamo, FC Botosani si Viitorul. ASTRA GIURGIU a fost pregatita in acest sezon de DANIEL ISAILA, OLEG PROTASOV  si DORINEL MUNTEANU.

CITESTE SI: ASTRA GIURGIU a anuntat ca a primit LICENTA pentru CUPELE EUROPENE 

MARIUS SUMUDICA a confirmat informația pentru postul de televiziune Dolcesport : “Am batut palma. Nu m-a interesat partea financiara. Stiu cum stau lucrurile acolo, stiu jucatorii. Am vorbit si cu domnul Buduru. Am obiectiv calificarea intr-o cupa europeana. Daca se vor ințelege cu Dorinel, azi voi avea primul antrenament.

CITESTE SI: LIGA I: ASTRA GIURGIU a PIERDUT in fata echipei GAZ METAN MEDIAS cu scorul de 1-2 

Ei sunt armata mea, eu sunt capitanul. Mi-a fost greu sa stau acasa. Intr-un final sper sa ne bucuram pentru o calificare in cupele europene. Nu mi s-a cerut special o calificare, insa mi-au spus ca e ok daca voi reusi. Daca ne vom califica in cupele europene probabil ca voi ramane acolo si din vara”, a concluzionat MARIUS SUMUDICA.

Sursa foto: sport.ro