ASTRA – STEAUA 1-0 (0-0) / Invinsi in ULTIMA SECUNDA, ros-albastrii pierd fotoliul de LIDER!

STEAUA BUCURESTI a fost invinsa, duminica seara de ASTRA in deplasarea de la Giurgiu, scor 0-1, in etapa a 20-a din Liga 1 si a pierdut fotoliul de lider in care se cocotase, inca de aseara, GAZ METAN MEDIAS. In plus, scaunul tehnicianului LAURENTIU REGHECAMPF se clatina din ce in ce mai tare, avand in vedere ca acea clauza care prevedea ca nu poate fi demis atata vreme cat echipa este primul loc si-a pierdut valabilitatea. 

Fara Alibec, lasat in afara lotului, dar cu Marius Sumudica pe banca, Astra a incercat o tactica defensiva, parand ca se multumeste si cu un rezultat de egalitate. Ritmul a fost anost, iar prima ocazie a venit tarziu, cand Florin Lovin a sutat din 15 metri, dar Nita a intervenit fenomenal. Cateva minute mai tarziu, Steaua a oferit raspunsul, iar Ovidiu Popescu a sutat in bara laterala.

Dupa 45 de minute de joc foarte slab, cei doi antrenori au mutat la pauza. Steaua i-a introdus pe Enache si Achim, iar Sumudica pe Daniel Niculae. Jocul s-a mai inviorat dupa pauza, iar Steaua a mai tintit o data bara, prin Golubovici. Bosniacul s-a si facut de ras spre final, cand a dat pe langa minge cu poarta goala. De partea cealalta, Astra a avut o noua sansa mare, insa Nita l-a blocat excelent pe Sapunaru. Cu cinci minute inainte de final, Tamas a vazut al doilea cartonas galben si a fost eliminat. E a doua eliminare in doar trei zile pentru Tamas.

Golul victoriei a venit abia in ultima secunda, dupa ce CONSTANTIN BUDESCU (foto) l-a invins pe Nita pe contraatac in minutul 90+3! Etapa urmatoare, STEAUA BUCURESTI va intalni ACS Poli Timisoara, iar ASTRA GIURGIU se va duela cu noul lider din clasamentul Ligii I, Gaz Metan Medias.

NITA a plans ca un COPIL la finalul partidei de la GIURGIU

Portarul Stelei, Florin Nita, a izbucnit in lacrimi dupa infrangerea din ultimul minut de la Giurgiu.Nita a plans minute in sir si nu si-a putut stapani lacrimile nici macar in timpul interviului de dupa meci. “Sa tinem cont ca au avut multe ocazii, ne multumeam si cu un egal. Nu ma intrebati de colegii mei, imi pare rau ca nu am marcat. Meritam macar un punct. Intrebati-l pe Mister de forma noastra.

Trecem printr-o perioada mai greuta, dar o sa ne mobilizam si o sa ne razbunam la finalul campionatului”, a spus Nita la postul de televiziune Digi Sport. Nita a fost cel mai bun jucator al Stelei la Giurgiu, unde a aparat mai multe mingi extrem de dificile.

Sursa foto: sport