Astra – Steaua / Conducerea Stelei solicita explicatii in urma declaratiilor razboinice facute de Dinu Vama

Conducerea Stelei, prin vocea managerului general Mihai Stoica, solicita explicatii in urma declaratiilor mai mult decat razboinice facute de presedintele Astrei Giurgiu, Dinu Gheorghe. Oficialul echipei din Ghencea este contrariat de atacul violent si amenintarile fatise facute de Dinu Vama, cel care a declarat ca jucatori si suporterii Stelei vor avea parte de un tratament special, in special de natura fizica, la partida de sambata de la Giurgiu.

“Cum o sa fie la Giurgiu? Pai, o sa va spun ce o sa facem, o sa-i lovim si noi din minutul 1. De fapt, ii luam la bataie de pe tunel, ne batem acolo parte in parte cu ei, ca vad ca asta e metoda. De ce mai asteptam sa intram pe teren, nu? Ii anunt ca ii asteptam cu “mare drag” aici. Am inteles ca vor sa vina foarte multi suporteri stelisti. Ii asteptam, le cream toate conditiile, am pus si preturi accesibile la bilete. 150 de lei fiecare tichet. Ieftin, nu? Pai, daca vor sa vada marea echipa a Stelei si o iubesc atat de mult, nu se uita ei la bani. Ei vin pentru Steaua, nu pentru Astra, deci sa plateasca atunci!”– Dinu Gheorghe, presedinte Astra Giurgiu.

„O sa-i batem pe stelisti, inclusiv pe derbedeii din galerie”, a declarat si patronul Astrei, Ioan Niculae, la finele partidei de miercuri desfasurata pe National Arena din Capitala.

In aceste conditii, Mihai Stoica a solicitat lamuriri si explicatii din partea oficialilor de la Astra Giurgiu, managerul general al Stelei sustinand, vineri, o conferinta de presa in care a mai dezvaluit si faptul ca suporterii stelisti nu vor fi lasati in incinta arenei „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

“Avem informatii ca suporterii nostri nu vor fi lasati sa intre pe stadion, chiar daca vor plati acele sume enorme pe bilete. Se incerca clar indepartearea suporterilor nostri, firma de paza le apartine tot lor. Ii rog pe cei din presa sa ii insoteasca pe suporterii nostri, o sa vedeti ca ei isi vor vedea de treaba lor. Ei incerca sa nu-i lase sa intre, ba mai mult vor sa-i interzica pe stadioane. Asta inseamna distrugerea noastra, e nucleul cel mai important al galeriei. Sunt cei mai importanti suporteri din Peluza Nord.

Peluza Sud refuza sa faca deplasarea tocmai din cauza batjocurei la care au fost supusi la acest meci. Pretul platit de oaspeti este acelasi platit de gazde in zonele similare ale stadionului. Nu e vina noastra ca suporterii nostri au fost asezati pe un poster in spatele unei porti”, a declarat Mihai Stoica.

Astra Giurgiu si Steaua Bucuresti se vor intalni sambata, de la ora 18.30, intr-o partida restanta din etapa a II-a a Ligii I. Meciul de maine va fi transmis de postul de televiziune Dolce Sport si va putea fi urmarit, in format LIVA TEXT si pe MONDO NEWS.

Sursa foto: gsp.ro