ASTRA – STEAUA: Vezi de ce tratament vor avea parte Mihai Stoica si Laurentiu Reghecampf la Giurgiu

Astra Giurgiu si Steaua Bucuresti se intalnesc astazi, de la ora 18:30, la Giurgiu, intr-o partida restanta din Liga I, antrenorul campioanei, Laurentiu Reghecampf, si managerul ros-albastrilor, Mihai Stoica, urmand sa aiba parte de un tratament special.

Derbiul dintre Astra si Steaua, meci restanta din etapa a doua a Ligii 1 care se va disputa sambata, va fi marcat de o masura inedita luata de oficialii giurgiuveni, scrie ziare.com. Astfel, managerul “ros-albastrilor”, Meme Stoica, si antrenorul echipei vizitatoare, Laurentiu Reghecampf, vor fi filmati pe tot parcursul partidei.

Conducerea Astrei a luat aceasta hotarare temandu-se ca cei doi vor provoca publicul de la Giurgiu. “Meme Stoica si ceilalti de pe banca Stelei vor fi monitorizati tot meciul cu o camera video, sa nu provoace!”, a anuntat presedintele Astrei, Dinu Gheorghe, la DigiSport.
Intre cele doua echipe a pornit un adevarat razboi al declaratiilor, conducatorii Astrei acuzand faptul ca au fost injurati in timpul si dupa meciul direct de pe National Arena.

Astra Giurgiu si Steaua Bucuresti se vor intalni sambata, de la ora 18.30, intr-o partida restanta din etapa a II-a a Ligii I. Meciul de maine va fi transmis de postul de televiziune Dolce Sport si va putea fi urmarit, in format LIVE TEXT si pe MONDO NEWS.

Sursa foto: ziare.com