Video. Astra vs FCSB 2-0 (0-0) / Trei înfrângeri la rând pentru echipa cu patron-antrenor!

Astra Giurgiu s-a impus, scor 2-0, în fața vicecampioanei FCSB. Golurile partidei de pe arena Marin Anastasovici din Giurgiu au fost marcate de Alexandru Ioniță, din penalty (64) și Abang (81). 

Pentru roș-albaștri este al treilea meci consecutiv în care părăsesc terenul învinși.  Două partide în Liga I, cu Poli Iași și Astra, la care se adaugă înfrângerea cu Viktoria Plzen din Europa League. Asta se întâmplă, de obicei, când formațiile de fotbal sunt conduse din lojă via telefon mobil sau, în cazul de față, de un porumbel voiajor pe nume Mache.

Echipa din Berceni nu a jucat absolut nimic la Giurgiu, elevii lui Dică fiind loviți și de accidentările lui Teixeira și Planic. Ultimul suspect de fractură după ce Niță a căzut pe piciorul său. Portarul a reușit, în disperare, să mai evite un gol dar cu ce preț! Astfel infirmieria bucureștenilor se umple în continuare.

Revenind la partida propriu-zisă, mai trebuie adăugat că nu milioanele joacă fotbal, ci jucătorii. În acest caz, favoriții lui Gigi Becali și-au dat cu stângul în dreptul. A treia înfrângere consecutivă pentru FCSB și fără gol marcat. Gnohere izolat în avanposturi de colegii săi. Budescu și Enache ciondănindu-se la fiecare lovitură liberă. Același Enache care a greșit decisiv la ambele goluri ale gazdelor….

Pase fără orizont, relații de joc inexistente și un antrenor fără soluții la mâna unui finanțator care se crede guru din Liga I.

FCSB poate rămâne la cinci puncte în spatele CFR-ului

De remarcat ar fi și faptul că absolut toți jucătorii de la FCSB au făcut figurație pe teren indiferent de cota de piață pe care o au pe transfermarkt sau alte site-uri de profil. Este interesant de urmărit reacția “antrenorului” Gigi Becali. Una care va fi spumoasă, fără îndoială…..dar și cea a specialistului MM Stoica, secondantul loial al latifundiarului.

De cealaltă parte, Astra și-a atins scopul și a luat cele trei puncte, egalând Viitorul în clasament. Victoria giurgiuvenilor este una logică și perfect meritată, antrenorul Iordănescu reușind să-și capaciteze perfect elevii. FCSB poate rămâne la cinci puncte în spatele celor de la CFR Cluj, mâine ardelenii jucând cu nefericita Sepsi OSK.

Sursa foto: prosport