ATAC ARMAT in GERMANIA: Cel putin doi MORTI in urma incidentului din orasul LEUTERSHAUSEN. UPDATE

Un ATAC ARMAT care s-a produs in apropierea orasului LEUTERSHAUSEN, din sudul GERMANIEI, s-a soldat cu mnim DOI MORTI, a informat vineri politia germana, citata de DPA.

Cel putin doua persoane au fost UCISE intr-un ATAC ARMAT care a avut loc in orasul LEUTERSHAUSEN, din sudul Germaniei, a anuntat vineri politia, citata de DPA. Fortele de politie din orasul invecinat Nuremberg au anuntat ca autoritatile cauta o masina decapotabila marca Mercedes de culoare argintie si au avertizat cetatenii ca soferul ar putea fi inca inarmat.

Barbatul din masina a tras asupra unei femei, care a murit pe loc, dupa care a fugit de la locul atacului. Peste putin timp, un biciclist din Rammersdorf, nu departe de locul primei crime, a fost impuscat MORTAL. Ulterior, un fermier si un alt automobilist ar fi fost amenintati cu arma, fara a se sti daca au fost ucisi.

Initial, agentia de stiri germana DPA a transmis ca ATACUL ARMAT ar fi facut „numerosi MORTI” si a indicat ANSBACH drept locul in care a avut loc atacul.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: bild.de