ATAC ARMAT intr-o CAFENEA din COPENHAGA. Un CIVIL a MURIT, trei POLITISTI sunt RANITI. UPDATE

DOI BARBATI inarmati au patruns si au deschis FOCUL intr-o CAFENEA, KRUDTTOENDEN CAFE,  din capitala daneza COPENHAGA. Din primele informatii, tinta ATACULUI ARMAT a fost controversat caricaturist suedez LARS VILKS care a desenat pe parcursul timpului mai multe CARICATURI al caror personaj principal era PROFETUL MAHOMED.

UPDATE: 20.00: Un civil a murit in urma incidentului armat de la Copenhaga, a anuntat politia daneza, citata de Reuters.

Mai multe persoane au fost RANITE si una UCISA sambata după-amiaza la Copenhaga dupa un ATAC ARMAT asupra unui CENTRU CULTURAL unde se desfasura o dezbatere despre islamism si libertatea de exprimare, transmit agentiile internationale de presa.

Trei politisti au fost RANITI, sambata, dupa ce doi barbati au deschis focul la o reuniune pe tema libertatii de expresie, blasfemiei si Islamului, in capitala daneza Copenhaga. La reuniune se afla si ambasadorul francez in Danemarca, FRANCOIS ZIMERAY, care urma sa ia cuvantul, informeaza BBC. Acesta nu a fost ranit.

Au fost trase 40 de focuri de arma. In sala era prezent si un caricaturist controversat, suedezul LARS VILKS, autor al mai multor desene cu profetul Mahomed.

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: adevarul.ro