ATAC ARMAT la LAS VEGAS: Doi politisti si trei civili au fost UCISI.UPDATE

UPDATE: Conform ultimelor informatii, DOI POLITISTI si trei CIVILI si-au pierdut viata in ATACUL ARMAT care a avut loc la LAS VEGAS.

Mai multe persoane au fost RANITE duminica, la Las Vegas (Nevada, vestul Statelor Unite), intr-un ATAC ARMAT comis in circumstante neclare, a anuntat politia, in timp ce presa locala evoca mai multi morti.

Politia din Las Vegas a anuntat pe contul sau Twitter @lvmpd ca “ancheteaza asupra unor schimburi multiple de FOC” care s-au soldat cu “RANITI”, fara sa ofere mai multe precizari. In schimb, presa locala a anuntat ca mai multe persoane ar fi fost UCISE.

Citeste si: ATAC ARMAT intr-un campus universitar din Seattle, o persoana a murit 

Potrivit Fox5, care citeaza surse din cadrul politiei, doua persoane neidentificate au intrat in cursul diminetii intr-o pizzerie din estul orasului, unde au IMPUSCAT doi politisti.

Ulterior, cele doua persoane au parasit restaurantul si s-au dus la un supermarket Walmart, situat pe cealalta parte a drumului. Supermarketul a fost inconjurat rapid de fortele de ordine.

Citeste si: ATAC ARMAT CANADA: Trei politisti au fost UCISI, alti doi sunt RANITI grav 

Potrivit News3, afiliat la NBC, trei persoane au MURIT in interiorul supermarketului. Informatiile presei locale despre numarul ATACATORILOR intrati in supermarket sunt in continuare contradictorii. Politia incearca sa stabileasca daca exista vreo legatura intre cele doua incidente, anunta presa locala.

Sursa foto: theguardian.com