ATAC ARMAT la o universitate din TEXAS: Un om a MURIT si altul a fost ranit

O persoana a fost impuscata mortal vineri si alta a fost ranita intr-un incident armat produs intr-un complex de apartamente de langa campusul Texas Southern University din Houston (sudul Statelor Unite) si un suspect a fost retinut, a anuntat politia, informeaza Reuters, citat de Agerpres.

Universitatea, unde invata 9.700 de studenti, a fost inchisa dupa incident si toate cursurile anulate vineri. Autoritatile nu l-au identificat inca pe suspect si nici victimele. 

CITESTE SI: Un nou ATAC ARMAT in SUA, la o UNIVERSITATE DIN ARIZONA: Un mort si trei raniti
    
Incidentul s-a produs la cateva ore dupa ce un student in varsta de 18 ani a deschis focul in campusul Northern Arizona University din Flagstaff vineri dimineata, omorand o persoana si ranind alte trei, in cel mai recent atac armat intr-o scoala din Statele Unite, noteaza Reuters. 

CITESTE SI: MASACRU IN OREGON: CEL PUTIN 15 MORTI SI 20 DE RANITI INTR-UN CAMPUS UNIVERSITAR. ATACATORUL A FOST UCIS. UPDATE

Texas Southern University a declarat ca un incident armat separat a avut intr-un complex de apartamente de langa campus joi seara.

Sursa foto: gandul