Atac armat la sediul Youtube: S-au înregistrat patru victime! Atacatorul s-a sinucis

Atac armat Youtube. Focuri de armă au putut fi auzite lângă sediul YouTube din San Bruno, nordul Californiei, transmite Reuters. La locul incidentului au fost trimise ambulanţe, iar poliţia a avertizat să fie evitată zona. Conform unor informaţii încă neconfirmate, atacatorul este o femeie

Update: O femeie care a rănit mai multe persoane după ce a deschis focul marţi la sediul YouTube, în apropiere de San Francisco, California, s-a sinucis, a declarat şeful poliţiei din San Bruno, relatează AFP. “Avem patru victime, toate fiind transportate la spital cu răni provocate o arma de foc. Avem o persoană care a murit de la leziunile pe care si le-a provocat. Credem că aceasta este atacatorul”, a declarat șeful poliției, Ed Barberini, în timpul unei scurte conferințe de presă. 

Știre inițială

Spitalul General din San Fracncisco a anunţat că deja tratează pacienţi în urma incidentului, însă nu a făcut precizări în legătură cu starea acestora, scrie news.ro. Poliţia americană a confirmat marţi prezenţa unui atacator înarmat în apropierea sediului grupului YouTube, filială a Google, la San Bruno, în California, relatează AFP.

“Răspundem unui trăgător activ. Vă rugăm să staţi departe Cherry Ave şi Bay Hill”, adresa sediului grupului, a scris pe Twitter poliţia din San Bruno, într-o suburbie a oraşului San Francisco. Angajaţi YouTube au anunţat prezenţa unui trăgător activ. Un angajat a scris pe Twitter că oamenii părăsesc panicaţi clădirea.

“Eram într-o şedinţă şi s-a auzit cum trepida podeaua. Prima oară am crezut că este cutremur”, a scris acesta. Aproximativ 1.700 de oameni lucrează în sediul YouTube. Compania Google a anunțat că “lucrează cu autoritățile” și că vor oferi mai multe informații pe parcurs.

Sursa foto: BBC