Atac devastator la adresa DDB: „Boschetarii ăia nu au ce să caute acolo să conducă! E un haos total. Tot cu minciuni, tot cu păcăleli și vrăjeli”

Ionel Ganea, fost atacant la Dinamo București și al naționalei României, a lansat un atac devastator la adresa liderilor PCH și DDB, Elias Bucurică, Nicu Tararache și Alexandru Anghel, care ”taie și spânzură” la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

„Cu suporterii ăia trei, boschetarii ăia trei: Elias, Tararache și Anghel. Ăia nu au ce să caute acolo să conducă. Să facă galerie și atât. Le-aș dau eu niște pumni în gură să se trezească la realitate! Ăia au dus Dinamo unde e acuma. Ăia trei! Și Anghel, creier prăjit de bibilică! Bagabonții ăia trei trebuie să dispară de acolo! Și nu știu dacă Iuliu Mureșan era așa potrivit pentru Dinamo”, a declarat Ganea potrivit Fanatik.

„E foarte dureros ce se întâmplă la Dinamo. Așa ceva nu s-a întâmplat în istoria lui Dinamo să fie condusă cu 4-0 la pauză și să piardă cu 6-0. E un haos total acolo. Tot cu minciuni, tot cu păcăleli și vrăjeli. Că aducem, că facem și dregem, vrem rezultate și din păcate nu e chiar așa”, a mai spus Ganezul pentru sursa citată.

Sursa foto: gsp