Atac devastator la adresa Laurei Codruța Koveși: Este egală cu zero!

Atac devastator la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, după prescrierea faptelor în Dosarul Microsoft. În direct la România TV, fostul ministru Alexandru Athanasiu i-a adus acuze extrem de grave lui Kovesi.

“Eu nu îi cunoaşteam decât pe foştii colegi miniştri. Atât. Mi s-a pus şi control judiciar. Mergeam la miliţie în fiecare dimineaţă. Mi-a spus domnu ministru şi pe dvs. v-a agăţat? A fost o acţiune nazisto-comunistă. Un meteoric ministru al Justiţiei, Cristian Diaconescu, a semnat acea hotărâre nelegală considerată de procurori. A fost şi studentul meu. Acum îşi dă cu părerea pe la televizor.

Procurorul care m-a cercetat nu mi-a spus ce facultate a terminat. La DNA nu contează şcoala absolvită, ei sunt recuperatori. Ştiţi de ce mi s-a revocat controlul judiciar? Judecătoarea mi-a acceptat toate argumentele mele.

Kovesi s-a apărat lamentabil. Mă bucur că nu a fost studenta mea. E zero competenţă ca jurist. DNA e o instituţie de propagandă, de poliţie politică. Şi-au bătut joc de destinul unor oameni. Laşitate şi incompetenţă. Asumaţi-vă greşeala, doamnă Kovesi. E foarte bine că a fost pedepsit Gabriel Sandu. A zis că toţi am luat bani. Eu nu m-am atins de un leu. Să le intre bine în cap celor care mi-au făcut aceste acuze mizerabile. Prejudiciul de 67 de milioane de euro a fost umflat cu bomba propagandistică”, a declarat Athanasiu.

Sursa foto: realitatea