Atac devastator la adresa lui Nicușor Dan: ”Dacă ăsta ajunge primar general…”

Liviu Negoiţă, fost primar al sectorului 3 al capitalei şi actual membru PNL, i-a făcut o caracterizare extrem de dură lui Nicuşor Dan. Fostul edil a declarat că i se strânge stomacul când vede că liberalii îl susţin pe Nicuşor Dan, pe care îl numeşte “avorton”.

“Cred că e momentul să îmi amintesc de lucruri pe care le-am trăit ca primar cu acest avorton – și nu mă feresc de cuvinte – de Nicușor Dan. Omul ăsta a făcut instituției conduse de mine mai multe plângeri la DNA și în alte locuri, care s-au închis toate din lipsă de probe. Nu a dat măcar odată un telefon să își ceară scuze, ulterior. Când văd că partidul din care totuși fac parte susține o asemenea soluție, sigur că mi se strânge stomacul. Nu pot să las să treacă această campanie fără să zic două vorbe în care chiar cred. Eu sunt absolut convins că dacă, ferească Dumnezeu, ăsta ar ajunge primar al Capitalei, ar fi cea mai mare catastrofă din punct de vedere administrativ din istoria orașului”, a declarat Liviu Negoiţă pentru inpolitics.ro.

Fostul edil este convins că Gabriela Firea va câştiga alegerile pentru Primăria Generală. “Sunt convins că va cîștiga Firea. Dacă s-ar retrage din cursă Nicușor Dan, cum se vehiculează, dacă clachează nervos, PNL ar rămîne fără candidat și ar vota, probabil, cu Traian Băsescu.”, a concluzionat Liviu Negoiță.

Sursa foto: adevarul