ATAC DUR al lui LIVIU DRAGNEA la adresa lui PIEDONE dupa DEMISIA LUI PONTA

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a spus miercuri ca este curios ce va face primarul sectorului 4, CRISTIAN POPESCU-PIEDONE, dupa ce PREMIERUL ISI DEPUNE MANDATUL, relateaza Agerpres.

“O sa avem niste discutii in coalitie si cu presedintele Iohannis, dar lucrurile nu mai pot ramane asa. Daca un primar nu a vrut sa-si asume niciun fel de responsabilitate si a adoptat POLITICA STRUTULUI, noi nu putem ramane insensibili sau fara reactie in fata populatiei. Presedintele trebuie sa numeasca un alt premier, deocamdata nu luam in calcul nimic, pentru ca de aici inainte incepem sa discutam. Nu ne putem juca cu situatia actuala, din acest moment toti actorii politici, partidele, presedintele, trebuie sa gasim o solutie pentru ca aceasta tara sa ramana stabila. 

CITESTE SI: VICTOR PONTA A DEMISIONAT: SPER CA DEMISIA MEA SA SATISFACA ASTEPTARILE PROTESTATARILOR. UPDATE

Eu sunt curios, daca dupa ce premierul isi va depune mandatul, PRIMARUL SECTORULUI 4 SE VA GANDI TOTUSI SA DEMISIONEZE. Sunt foarte curios, CATI LIDERI EUROPENI ar trebui sa demisioneze pentru ca Piedone sa-si depuna mandatul si sa inteleaga ca totusi Romania este in alta etapa, societatea vrea altceva, oamenii vor altceva?”, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Sursa foto: Jurnalul