ATAC DUR din PSD la adresa lui GEOANA: CARACTER MAFIOT si JEGOS

PSD-ul se afla in centrul unui SCANDAL, dupa ce MIRCEA GEOANA a anuntat ca se afla pe lista scurta a PSD privind candidatii la prezidentiale.

Eugen Nicolicea, ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, l-a desfiintat GEOANA.

„Cand a incercat sa ma dea afara din partid, caracterul lui poate fi numit MAFIOT sau JEGOS? (..) PSD a pierdut de doua ori functia de presedinte din cauza lui Geoana. Nastase a pierdut functia de presedinte din cauza declaratiilor lui Geoana cand a zis ca nu are nevoie de voturile PRM. Declaratie care i-a atras porecla de prostanac din partea lui Iliescu. Partidul a pierdut functia de presedinte din cauza acestei declaratii. Va pierde din nou cu candidatura lui Geoana. Daca il mai pune si a treia oara (n.r. candidat la presedintie), prostanac nu e Geoana”, a declarat Nicolicea la B1TV.

Citeste si: PONTA: GEOANA ar putea fi CANDIDAT la PREZIDENTIALE

Acesta a fost intrebat de ce l-a numit premierul Victor Ponta inalt reprezentat al Guvernului.

„L-a iertat. Un presedinte de partid face si compromisuri in interese generale. Daca faceam si eu poate eram presedinte de partid. Eu nu pot. Nu am aceasta tarie sa il iert. Pentru mine ramane acelasi individ”, a raspuns ministrul.

Intamplator sau nu, VICTOR PONTA a declarat astazi ca GEOANA se afla pe lista cu propunerile PSD pentru alegerile prezidentiale.

Citeste si: Protocolul PSD-PPDD ar putea fi semnat saptamana viitoare. Ponta: Nu exclud ca PPDD sa primeasca un minister

Sursa foto: cotidianul.ro