ATAC FRONTAL ALINA BICA despre directorul interimar al SRI: COLDEA mi-a cerut sa intervin pentru TENDER

ALINA BICA, fosta sefa a DIICOT inculpata intr-o serie de dosare incendiare instrumentate de procurorii DNA, a lansat un atac frontal la adresa directorului interimar al SRI, FLORIAN COLDEA, despre care a afirmat ca i-ar fi cerut sa intervina in dosarul lui OVIDIU TENDER, informeaza postul B1 TV.

”FLORIAN COLDEA mi-a cerut sa intervin pentru OVIDIU TENDER. I-am spus domnului COLDEA ca este exclusa achitarea”, a declarat ALINA BICA in fata magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ). ALINA BICA a facut declaratiile in fata instantei in ziua in care procurorii anticoruptie au cerut un nou MANDAT de ARESTARE pentru 30 zile pentru ca ar fi intervenit in dosarul lui OVIDIU TENDER.

CITESTE SI: OVIDIU TENDER a dat declaratii in dosarul in care a facut un DENUNT impotriva ALINEI BICA 

In plus, ALINA BICA a declarat ca acestea nu au fost singurele presiuni. Alti doi deputati ar fi facut presiuni, care au inclus si o amenintare cu moartea, pentru o eventuala achitare a lui OVIDIU TENDER. Potrivit fostei sefe a DIICOT, FLORIAN COLDEA i-ar fi solicitat o condamnare cu suspendare pentru OVIDIU TENDER in contextul in care ea i-a explicat ca dosarul este foarte bine organizat iar achitarea nu este posibila.

CITESTE SI: Elena Udrea: Florian Coldea cere timp pentru a musamaliza lucrurile, eventual pana ma “rezolva” pe mine 

Insa, conform magistratilor, declaratiile ALINEI BICA nu se sustin avand in vedere faptul ca inainte de o eventuala pronuntare in dosarul lui Tender ar fi schimbat dosarul la un alt procuror care ar fi facut ce i-a cerut fosta sefa a DIICOT. De asemenea, Alina Bica a mai sustinut si faptul ca avea microfoane plantate de SRI in birou. 

Sursa foto: jurnalul.ro