ATAC IN PLIN! RARES BOGDAN NU A MAI REZISTAT: NU TI-E RUSINE? ITI BATI JOC?

REACTIA LUI RARES BOGDAN: Un ABUZ infiorator al PROCURORULUI de caz. E INADMISIBIL sa legi NUMELE MEU de IOHANNIS

Jurnalistul Rares Bogdan l-a criticat dur pe premierul Victor Ponta pentru ideea pe care premierul a lansat-o in urma cu cateva zile, respectiv aceea de a impozita fiecare roman din diaspora cu 10 euro pe luna. Criticile lui Rares Bogdan au fost postate pe pagina sa de Facebook.

Rares Bogdan s-a declarat contrariat de posibilitatea ca romanii din diaspora sa fie impozitati si se intreaba retoric ce le ofera Romania acestor oameni care au ales sa plece peste hotare pentru a avea un trai cat de cat decent.

Citeste si: RAZBOI IN PRESA! CIUTACU, LA CUTITE CU RARES BOGDAN DUPA UN INTERVIU

”Mi-am propus sa nu ma transform intr-un jandarm pentru Victoras, dar omul asta chiar e dus rau cu pluta. Cum naiba sa propui impozitarea cu 10 euro a fiecarui roman din afara granitelor? De ce? Ce le dai tu, mai, Viorele, la oamenii astia? Ce le dai, ma? Ce le da lor Romania condusa de tine si de cei ca tine? Mai, Pontache, din pacate nici speranta ca se vor intoarce acasa nu le-o dati. De ce sa le luati banii?

Chiar nu iti este rusine, domnule inca prim-ministru? Dupa ce ti-ai batut joc de bugetul public impreuna cu ‘vizirul de Teleorman’ (n.r. Liviu Dragnea), vrei sa le iei banii amarâtilor de români ce au fost nevoiti sa plece in negre strainatati? Rusine sa iti fie, domnule Victor-Viorel Ponta! RUSINE! Este practic o a treia umilire a Diasporei, dupa umilirile din 2 si 16 noiembrie”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Afla aici detalii despre intentia declarata a lui Victor Ponta de a-i impozita pe romanii din diaspora