ATAC intr-o SCOALA PRIMARA: Un barbat a TAIAT opt copii cu un CUTIT

BARBATUL AGRESOR a intrat intr-o SCOALA din centrul Chinei, cu un CUTIT in mana, si i-a ATACAT pe elevii de clasa I si clasa a II-a. El a inceput sa ATACE in stanga si in dreapta, ranind pana la urma OPT copii, au anuntat autoritatile locale.

Administratia locala a orasului Macheng din provincia Hubei, unde a avut loc incidentul, a afirmat ca AGRESORUL a fost RETINUT, iar politistii au deschis o ANCHETA pentru a stabili care au fost motivele lui pentru ATAC, scrie CTV News, citat de Ziare.com.

Barbatul de nationalitate chineza a fost identificat in persoana lui Chen Zuihand, in varsta de 35 de ani. Autoritatile au precizat ca cei OPT elevi RANITI au fost transportati la spital.

Citeste si: China: 28 de copii, raniti intr-o scoala din Taixing, un oras din provincia Juangsu 

O serie de ATACURI similare au avut loc in ultima perioada in China, unde agresorii care intra in scoli si gradinite sunt fie bolnavi mintal, fie furiosi din cauza sistemului.

Luna trecuta, un grup format din opt barbati cu CUTITE a atacat mai multi studenti care se intorceau de la facultate. Unul dintre acestia a murit, iar doi au fost raniti.

Citeste si: ATAC in China, cel putin 27 de morti si 110 raniti

Sursa foto: realitatea.net