ATAC LA O SCOALA DIN BARCELONA: Un TANAR a UCIS un PROFESOR cu o arbaleta si a RANIT cel putin PATRU PERSOANE

Un PROFESOR a murit si mai multe persoane au fost RANITE dupa ce un TANAR a intrat luni intr-un institut de invatamant din Barcelona (nord-est) inarmat cu o ARBALETA, informeaza agentia de presa EFE si cotidianul spaniol El Mundo, care citeaza surse apropiate anchetei, potrivit Agerpres.

Conform surselor citate, faptele s-au petrecut luni dimineata la orele locale 09.15, la institutul Joan Fuster din orasul catalan. Politia catalana, care l-a retinut deja pe presupusul faptas, un minor, si reprezentanti ai Sistemului de Urgente Medicale (SEM) s-au deplasat la locul incidentului. Ranitii — o profesoara si trei elevi — au leziuni usoare.

Citeste si: Un elev din Iasi, anchetat dupa ce si-a strangulat o colega. Reactia ministrului Educatiei

Potrivit martorilor oculari, tanarul a ajuns la scoala la 9.00, cu o ora mai tarziu decat era prevazut, si s-a indreptat direct spre clasa sa. Odata ajuns acolo, a atacat-o cu ARBALETA pe profesoara si pe fiica acesteia, care este si ea eleva la respectiva institutie de invatamant.

Auzind tipete, un PROFESOR care preda intr-o sala de clasa alaturata a iesit in incercarea de a opri atacul, moment in care agresorul a tras in el cu ARBALETA, nimerindu-l in piept si ucigandu-l. Apoi, agresorul a intrat intr-o alta clasa si a atacat un elev cu un cutit pe care il avea asupra lui.

Citeste si: LUARE de OSTATICI in PAKISTAN: 104 persoane UCISE, dintre care 84 sunt copii. UPDATE

De teama ca TANARUL ar putea sa-si continue seria de atacuri, profesorii si-au tinut elevii in clase. Deocamdata nu se cunosc motivele care l-au determinat pe TANAR sa comita atacul.

Sursa foto: europapress.eu