ATAC SUBURBAN al unui politician cunoscut la adresa unei jurnaliste: Esti dusa cu capul sau NF!

Fostul europarlamentar PDL SEBASTIAN BODU a lansat un atac devastator la adresa unei jurnaliste de la postul Romania TV. SEBASTIAN BODU infirma anumite informatii prezentate de jurnalista ANDREEA CRETULESCU si spune despre aceasta ca este fie ‘dusa cu capul’, fie ‘NF’.

“In atentia Cretuleascai de la Romania TV:

1. Nu am facut operatiuni imobiliare speculative in viata mea, adica nu am cumparat cu intentia de a revinde, nu am construit, nu am cumparat sau vandut drepturi litigioase, nu am cerut/obtinut despagubiri de la ANRP, FP etc. Cu atat mai putin mafiote.

2. Nu sunt penticostal, ci ortodox, ca 90% din populatia Romaniei. Nici nu stiu exact care e treaba cu pe pocaitii, in afara de faptul ca (cica) nu beau alcool si zugravesc case.

3. Nu cunosc niciun politician american, cu atat mai putin un membru al Congresului sau al Senatului.

4. Esti (a) dusa cu capul sau (b) NF. Daca e (a), cauta-te. Daca e (b), ia-ti pe cineva, desi stiu ca e greu, ca l-ar zgaria pe creier vocea ta de patefon stricat”, a precizat SEBASTIAN BODU pe pagina personala de Facebook.

In emisiunea moderata de ANDREEA CRETULESCU s-a prezentat un material, in care a fost mentionat numele lui SEBASTIAN BODU, despre asa-zisa ‘mafie penticostala’ din vechiul PDL care ar avea legaturi cu Statele Unite.

Sursa foto: realitatea