INCENDIAR PAPAHAGI ii face praf pe UDREA si BASESCU: Mireasa in DESCOMPUNERE! CADAVRU galvanizat

atac violent, marturii incredibile, adrian papahagi, elena udrea, congres pmp, traian basescu

ELENA UDREA, fostul presedinte al Partidului Miscarea Populara (PMP), a fost tinta unui ATAC extrem de VIOLENT din partea unuia dintre membrii fondatori ai partidului. ADRIAN PAPAHAGI, unul dintre adversarii recunoscuti ai blondei in blugi a lansat o serie de atacuri incendiare la adresa ELENEI UDREA folosind un limbaj foarte DUR. 

ATACURILE lui ADRIAN PAPAHAGI nu l-au omis nici pe fostul presedinte TRAIAN BASESCU si s-au materializat prin intermediul a doua postari pe pagina sa de facebook, facute la scurt timp dupa incheierea lucrarilor Congresului PMP care a avut loc duminica seara, pe care le puteti citi in continuare:

CITESTE SI: INCENDIAR Fost sef SIE: Exista materiale compromitatoare cu politicieni. Vor fi surprize URIASE 

PRIMA POSTARE A LUI ADRIAN PAPAHAGI:

“Nunta mortului. Toti in straie de duminica, dar vadit stingheri. Sa rada sau sa planga, sa se bucure ca macar sunt vii, sau sa planga ca nunta li se impleteste cu doliul si cheful cu rusinea? Marele vraci, care se retrasese de ceva vreme in mutenie si izolare, a revenit pret de un ceas. Nu, nu si-a pierdut indemanarea. A mai galvanizat o data cadavrul, care a tresarit spasmodic, grotesc. Un rictus intre zambet trist si grimasa infricosata s-a intiparit pe chipul cadavrului.

Invitatii s-au prefacut ca se bucura si chiar au incins o hora neconvingatoare (au obiceiul de-a juca la comanda), dar cu totii simteau in aer mirosul greu al cadavrului. Chiar ascunsa in alta incapere, mireasa in descompunere putea groaznic. Atat de groaznic, incat se simtea in tot regatul. Chiar si cei care ascultasera din lasitate ordinele ei stiau ca nu o mai scoala niciun Fat-Frumos: nu era Alba-ca-Zapada, adormita angelic in racla, ci vrajitoarea cea rea, inecata cu propriul ei mar otravit”.

CITESTE SI: MARTURIE SOC: CRISTIAN SIMA face dezvaluiri incredibile despre MICROSOFT si coruptia din PRESA 

A DOUA POSTARE A LUI ADRIAN PAPAHAGI:

“Vad ca pentru unii am devenit inamic public al “basismului”. Acesti oameni, care ieri ma apreciau si azi ma injura, sunt exact ca publicul isterizat si lipsit de discernamant al antenelor. Sunt in stare sa spuna ca Udrea e victima politica, exact cum spuneau ceilalti despre Voiculescu si Nastase. Sunt oameni care confunda fidelitatea fata de niste principii cu servilismul fata de o persoana. Eu am aderat, ca multi altii, la niste principii corecte (stat de drept, justitie, merit, reformism), nu am intrat intr-o gasca. Da, TRAIAN BASESCU era de partea lor, iar uselistii le atacau. 

Am fost deci alaturi de Basescu pentru aceste principii, nu pentru un om sau pentru vreun interes personal: pe atunci, insa, Udrea nu era niciunde. Se ascundea in vara referendumului, si nici la fondarea PMP n-am vazut-o: de ce oare? De ce nu l-a aparat ELENA UDREA  pe TRAIAN BASESCU in vara lui 2012? De ce n-a fondat UDREA PMP? Eu am fost si raman cinstit. Am spus adevarul, atragandu-mi dusmanii puternice. Le-am urlat uselistilor in fata adevarul in vara lui 2012, si nu m-am dus apoi alaturi de unii sau de ceilalti care in acea vara au batjocorit statul de drept. Le-am spus adevaruri incomode si pedelistilor in martie 2013, si nu m-am dus apoi sa fac aliante cu cei pe care i-am combatut.

Le-am spus adevarul si pemepistilor in februarie si iunie 2014, dar ei au preferat sa se livreze celei care i-a dus la dezastru. Nu tin la o cariera politica, nu ma intereseaza banii, maririle, functiile. Nu sunt deci dispus sa-mi vand constiinta, nici sa spun publicului ce-i place sa auda. Spun ce cred eu ca e corect; ceea ce nu inseamna ca nu pot sa ma insel. Nu eu am fost fatarnic, asadar! Fatarnici au fost cei care ne-au inselat increderea. Cei care au pretins ca sprijina reformismul, dar au incurajat practici corupte, corozive pentru democratie. Cei care au promis noul si au reciclat vechiul. Cei care au clamat apararea justitiei, dar au protejat mafia.

CITESTE SI: INCENDIAR SOV despre ELENA UDREA: Amanta lui BASESCU! COCOS, un taranus COMBINATOR 

Ei au umblat cu cioara vopsita, nu eu. Eu am fost de partea binelui. Eu nu am atentat la binele comun. Nu am deturnat sute de milioane de euro din banii publici, nu fac parte din retele mafiote, nu am cumparat jurnalisti, nu am frecventat securisti, nu am facut blaturi cu pesedistii ca sa-mi cumpar imunitatea, nu am jucat soarta Romaniei la ruleta ruseasca. Nu eu, ci oameni ca ELENA UDREA, care sunt azi sau vor fi maine la DNA, cei pe care i-ati votat in PMP, eliminandu-i pe cei cinstiti. ELENA UDREA, nu eu, era prietena cu cei care-l injurau zi lumina pe Traian Basescu. Ea bea cafele pe sofale cu patronul RTV, ea spunea in motiunea PDL ca trebuie conlucrat cu PSD, ea il vizita acasa pe Ponta, ea il propunea pe Bogdan Chireac consilier prezidential.

Voi, cei care ma injurati azi, chiar nu intelegeti ca TRAIAN BASESCU va ramane in istorie pentru condamnarea comunismului (cu concursul lui Tismaneanu), pentru reforma justitiei (cu concursul lui Macovei), pentru promovarea valorilor autentice ale culturii romane (cu concursul lui Patapievici) – nu pentru sprijinul vinovat acordat ELENEI UDREA si retelei infioratoare care a inflorit in spatele ei, si pe care o tara intreaga o descopera azi siderata? TRAIAN BASESCUva ramane pentru reformismul pe care l-a incarnat timp de zece ani, iar in acela i-am fost alaturi in cei doi ani in care am fost prezent in viata publica. Dar pentru tot ce a insemnat Udrea, pentru tot discreditul pe care aceasta l-a aruncat asupra valorilor noastre, este si el vinovat, si ma consider tradat in increderea cu care l-am investit.Puteti deci sa ma injurati cat vreti. Fidelitatea este fata de valori, fata de binele din lume si de dincolo de ea; nu o voi confunda niciodata cu cardasia”.

Sursa foto: realitatea.net