ATACANT surpriza DORIT de STEAUA. GIGI BECALI a demarat deja TRATATIVELE

In ultima perioada s-a vorbit foarte mult despre tintele echipei STEAUA BUCURESTI din aceasta vara, printre numele jucatorilor vizati de gruparea din Ghencea regasindu-se si cele ale atacantilor TUCUDEAN si ANTAL, insa tehnicianul LAURENTIU REGHECAMPF si finantatorul GIGI BECALI au pus ochii pe un alt varf de atac din LIGA I.

Potrivit FANATIK, antrenorul STELEI i-ar fi transmis lui BECALI ca si l-ar dori la echipa pe VALENTIN LEMNARU de la Universitatea Cluj, golgheterul ardelenilor cu 13 reusite in acest sezon din LIGA I. REGHECAMPF s-a orientat catre LEMNARU in ciuda faptului ca nu a renuntat la pistele ANTAL si TUCUDEAN, insa in cazul celor doi ar putea aparea niste probleme. TUCUDEAN si trecutul sau dinamovist, in timp ce ANTAL ar putea pleca in strainatate conform spuselor lui Adrian Porumboiu.

Citeste si: RAUL RUSESCU s-ar putea intoarce la STEAUA

FANATIK noteaza ca GIGI BECALI a demarat déjà TRATATIVELE cu Florian Walter pentru VALENTIN LEMNARU pentru care latifundiarul din Pipera este dispus sa ofere suma de 600 de mii de euro, iar jucatorului un salariu lunar de 12 mii de euro.

Citeste si: STEAUA – REAL MADRID, un AMICAL de LUX pentru gruparea ros-albastra 

GIGI BECALI si FLORIAN WALTER au mai facut afaceri si in trecut atunci cand finantatorul stelist i-a achizitionat pe Gabriel Machado si Lukasz Szukala.

Sursa foto: gsp.ro