Atacantul dorit de Steaua, desfiintat de jurnalistii italieni

Federico Piovaccari, unul dintre atacantii anuntati de managerul general al Stelei, Mihai Stoica, este desfiintat in presa italiana de jurnalistul Michele Criscitiello. Acesta, un suporter declarat al echipei Avellino, il ironizeaza la maximum pe Piovaccari.

Federico Piovaccari este unul dintre cei trei atacanti vizati de Steaua sa il inlocuiasca pe golgheterul Raul Rusescu, plecat in aceasta vara la FC Sevilla, varful de atac italian avand o oferta si din partea celor de la Avellino.

Jurnalistul Michele Criscitiello il ironizeaza si practic, il invita pe Piovaccari sa aleaga Steaua in detrimentul celor de la Avellino, echipa al carui suporter este: “Trebuie sa vina doi atacanti importanti la echipa asta. Stiu ca Avellino ii vrea pe Ferrari si pe Pavolenti, pentru Sansovini e mai greu de negociat. Piovaccari? Ii sfatuiesc pe sefii clubului sa nus e gandeasca la el. Vorbeam de atacanti care marcheaza multe goluri, ne trebuie un astfel de om, nu Piovaccari”, e comentariul lui Criscitiello in paginile SportItalia.

Sursa foto: adevarul.ro si sportitalia