VICTOR ATANASIE STANCULESCU a fost ELIBERAT CONDITIONAT din INCHISOARE

Generalul VICTOR ATANASIE STANCULESCU a fost ELIBERAT CONDITIONAT dupa 5 ani de DETENTIE petrecuti in spatele gratiilor in urma CONDAMNARII primite in DOSARUL REVOLUTIEI.

VICTOR ATANASIE STANCULESCU primise o PEDEAPSA de 15 ani, avocatii sai solicitand in cateva randuri ELIBERAREA CONDITIONATA invocand problemele mari de sanatate ale fostului oficial al regimului CEAUSESCU. DECIZIA apartine magistratilor Tribunalului Ilfov si este una DEFINITIVA.

Citeste si: Generalul DUMITRU CIOFLINA a fost ELIBERAT

VICTOR ATANASIE STANCULESCU fusese CONDAMNAT la 15 ani de inchisoare pentru OMOR deosebit de grav in DOSARUL REVOLUTIEI si a fost ELIBERATpentru buna purtare si probleme de sanatate.

Fostul general a implinit 86 de ani si a EXECUTAT o treime din pedeapsa. Potrivit avocatului sau, ATANASIE STANCULESCU  “sufera de 12 patologii cronice”, intre care si de o forma de leucemie, boli ce nu ar fi putut fi tratate in regim de DETENTIE.

Citeste si: Cererea de eliberare conditionata a lui Victor Stanculescu, respinsa de instanta 

Anterior, Judecatoria Sectorul 4 a respins cererea lui STANCULESCU de ELIBERARE CONDITIONATA, depusa in luna februarie. Avocatii generalului au contestat decizia, iar contestatia a fost acum admisa de Tribunalul Ilfov.

Sursa foto: stirileprotv.ro