ATANASIU: Nimeni nu o putea SALVA pe ELENA UDREA IN PARLAMENT decat PSD

Prim-vicepresedintele PNL TEODOR ATANASIU a sustinut vineri ca PSD A APARAT-O PE ELENA UDREA in Parlament la votul pentru RIDICAREA IMUNITATII si a spus despre LIVIU DRAGNEA, cel care a acuzat “PDL” ca a organizat votul la Elena Udrea asa incat sa fie RESPINSA CEREREA DE ARESTARE, ca este “MINCINOS”.

“Am ramas consternat. Am crezut ca cel mai mare mincinos din tara asta se numeste Victor Ponta, dar vad ca are un contracandidat serios la postura de locul unu in persoana domnului Liviu Dragnea. Si daca toti liberalii ar fi votat pentru doamna Udrea, ea ajungea sa fie arestata daca votau PSD-istii cum le-a spus Dragnea, ca sunt mai multi, noi suntem minoritari, ei sunt majoritari. Nimeni din tara asta nu putea sa o salveze in Parlament pe doamna Udrea decat PSD. Daca PSD tot vota ca doamna Udrea sa fie arestata, doamna Udrea putea fi arestata. Cei care au aparat-o sunt de la PSD, nu or fi singurii, or fi si altii, dar nu se poate fara PSD”, a spus Atanasiu intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

CITESTE SI: DRAGNEA ATACA DUPA VOTUL IN CAZUL UDREA: PDL A APELAT LA O ACTIUNE ORGANIZATA PENTRU A RESPINGE CERERILE JUSTITIEI

Reactia sa vine dupa ce Liviu Dragnea a afirmat ca votul din Parlament asupra cererilor DNA in cazul Elenei Udrea a fost o “actiune organizata de PDL” pentru a respinge solicitarile Justitiei.

Atanasiu a mai spus si ca nu se simte vizat de declaratiile Elenei Udrea, care a sustinut ca va face denunturi.

“Eu sub nicio forma, dar doamna Udrea cred ca si-a confundat rolul, doamna Udrea este in boxa, nu in partea unde se da cu ciocanelul. Cand se face justitia in Romania, doamna Udrea nu este in postura de acuzator, ci de acuzat si trebuie sa raspunda la intrebari, nu sa puna intrebari”, a afirmat Atanasiu.

Sursa foto: Adevarul