Atanasiu: Un SMS ar fi fost trimis de un deputat PSD catre primari

Vicepresedintele ACL Teodor Atanasiu a declarat ca deputatul PSD de Olt Daniel Barbulescu ar fi transmis primarilor din judet un SMS in care afirma ca “singura lege care functioneaza in ziua votului este aceea ca nu exista lege”. In replica, purtatorul de cuvant al PSD Gabriela Firea a afirmat ca “respinge cu fermitate aceasta intoxicare de presa”.

“Vreau sa va dau cateva exemple foarte grave de incalcare a legii. in judetul Olt, deputatul PSD Daniel Barbulescu a transmis astazi un SMS catre toti cei 103 primari social-democrati din judet si catre toti presedintii sectiilor de vot din judetul Olt in care ii anunta ca citez: “singura lege care functioneaza astazi este aceea ca nu exista lege”, cu alte cuvinte, liber la incalcarea legii, la frauda electorala, singurul scop nobil in judetul Olt este castigarea alegerilor de catre candidatul lor”, a spus Atanasiu duminica intr-o declaratie de presa.

In replica, purtatorul de cuvant al PSD Gabriela Firea a afirmat ca “respinge cu fermitate aceasta intoxicare de presa”, precizand ca PSD a depus plangere penala in legatura cu declaratiile reprezentantilor ACL.

“Este o metoda pe care noi am mai cunoscut-o, din epoca pe care speram sa o vedem sfarsita maine dimineata, cand vom avea rezultatele alegerilor, iar romanii sa stie adevarul, si anume ca noi intotdeauna am luptat cu arme curate, cu arme democratice, iar contracandidatii nostri folosesc, iata, astfel de metode nedemocratice, necolegiale si, asa cum spuneam la inceput, intoxicari si SMS-uri otravite”, a precizat duminica Firea.

Potrivit vicepresedintelui PSD, “acest SMS nu a fost transmis sub nicio forma de PSD”.

“Ma refer la cel care spune ca noi le-am transmite colegilor din teritoriu sa opreasca transportul alegatorilor cu masinile Politiei locale, pentru ca s-ar fi aflat acest lucru de catre presa sau ACL. Sub nicio forma, reprezentantii nostri nu au folosit Politia locala pentru a transporta cetateni la vot. si sub nicio forma, conducerea partidului nostru nu a transmis niciun fel de indicatii sa opreasca acest lucru”, a sustinut Firea.