ATENTAT de CRACIUN intr-o MOSCHEE din SUEDIA: CINCI oameni au fost RANITI

Un ATENTAT religios produs joi la o MOSCHEE din SUEDIA s-a soldat cu cinci RANITI, autoritatile suspectand o grupare de extrema dreapta. “Cineva a aruncat un obiect pe fereastra deschisa, dupa care a izbucnit incendiul”, a declarat Lars Franzell, purtator de cuvant al politiei, citat de AFP.

In interiorul cladirii se aflau circa 15-20 de persoane, a mai completat el. MOSCHEEA se afla la parterul unei cladiri din orasul Eskilstuna, la circa 90 de kilometri de Stockholm. Conform politiei, INCENDIUL a izbucnit dupa-amiaza. Deocamdata nu exista niciun suspect.

CITESTE SI: Autoritatile de la KIEV si rebelii prorusi vor face SCHIMB de PRIZONIERI 

Cei cinci RANITI au fost dusi la spital din cauza ranilor suferite, inclusiv fracturi, si inhalarii de fum. “S-au intensificat actiunile impotriva musulmanilor”, a comentat, joi, Omar Mustafa, liderul Asociatiei Islamice din Suedia.

In ianuarie, pe portile unei MOSCHEI din Stockholm au fost desenate zvastici negre de catre necunoscuti, iar in decembrie 2013 neonazistii i-au atacat pe participantii la un protest pasnic anti-rasist desfasurat in suburbiile orasului, trei persoane fiind spitalizate. 

CITESTE SI: Furtuna de zapada la Moscova, HAOS pe strazi si aeroporturi. VIDEO 

Sursa foto: realitatea.net